Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αθώος ο 65χρονος Ιερέας από το Τετράκωμο Άρτας για αποπλάνηση ανηλίκου και βιασμό της μητέρας του


Ολοκληρώθηκε, έπειτα από οχτώ συνεδριάσεις, αρκετές εκ των οποίων μαραθώνιες, η υπόθεση του Ιερέως από το Τετράκωμο Άρτας, ο οποίος κατηγορούνταν για αποπλάνηση ανηλίκου και βιασμό της μητέρας του.


Έτσι, σήμερα το απόγευμα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας, αποτελούμενο από τρεις τακτικούς δικαστές και τέσσερις ενόρκους, απεφάνθη την απαλλαγή των κατηγοριών και την αθώωση του 65χρονου Ιερέα. 

Μάλιστα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, οι συνήγοροι του 65χρονου, κ.κ. Δημήτρης Λαμπράκης από την Άρτα και Θανάσης Αθανασιάδης από την Πρέβεζα, δήλωσαν στο PrevezaBest τα εξής:

Δημήτρης Λαμπράκης:  Η αλήθεια είναι σαν τον χρυσό λάμπει ακόμη και στα πιο δύσκολα υπόγεια. Μετά από οχτώ συνεδριάσεις σε μια πολυτελή διαδικασία που επιφύλαξαν τακτικοί και λαικοί δικαστές τόσο στην πολιτική αγωγή όσο και στον κατηγορούμενο, το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Πρέβεζας απάλλαξε τον κατηγορούμενο Ιερέα. Οι συνήγοροι δεν είναι άψυχοι υπερασπιστές του δικαίου, είναι και αυτοί γονείς, εάν σαν γονιός ήμουν πεπεισμένος ότι ο εντολέας μου είχε αποπλανήσει την ανήλικη, δεν θα αναλάμβανα την υπόθεση, μπορώ και είμαι ήσυχος. (Κατά τη διάρκεια όλων των συνεδριάσεων, στην υπόθεση της δίκης βρίσκονταν και η ασκούμενη στο γραφείο του κ.Λαμπράκη, Ευαγγελία Χριστοδούλου).



Σε δηλώσεις του ο συνήγορος Θανάσης Αθανασιάδης, τόνισε: Ο 65χρονος Ιερέας από το Τετράκωμο Άρτας απηλλάγη των κατηγοριών που τον βάρυναν για βιασμό της ενηλίκου μητέρας και βιασμό της ανηλίκου κόρης, μετά από μια μαραθώνια σειρά συνεδριάσεων η οποία είχε την αυλαία σήμερα Πέμπτη 12/11 στις 6 το απόγευμα. Με πρόταση καταδικαστική του κ.Εισαγγελέως, ομόφωνη απαλλαγή στις δύο κατηγορίες και πλειοψηφήσασα απαλλακτική άποψη 5-2 για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Η εισαγγελία με την παραγγελία του δικαστηρίου θα διαβιβάσει στην εισαγγελία Άρτας τη δικογραφία για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες και υπόλοιπες ενέργειες σχετικά με την επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων της οικογένειας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου