Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόταση ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων ΙΧ από την παραλιακή τους χειμερινούς μήνες


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, μέσα από το Ράδιο Πρέβεζα 93.0, μίλησε ο Πρόεδρος εστιατόρων κ συναφών επαγγελμάτων, Σπύρος Κόκκαλης. 


Ο κ.Κόκκαλης στην αρχή έκανε έναν μίνι απολογισμό της καλοκαιρινής σεζόν, στον οποίον υπογράμμισε πως η παρουσία επισκεπτών ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, ανέφερε ποια είναι η κατάσταση η οποία επικρατεί σήμερα στην αγορά, ενώ, μεταξύ άλλων τόνισε η Πρέβεζα, να γίνει προορισμός. 

Έπειτα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τέθηκε το ζήτημα της ήπιας κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τους χειμερινούς και μόνο μήνες από την παραλιακή οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου ο κ.Κόκκαλης, τόνισε πως είναι ένα ζήτημα πολιτικής πρωτοβουλίας, υπερασπίστηκε αυτή την πρόταση κάνοντας λόγο για αναβάθμιση του δρόμου ιδιαίτερα τα απογεύματα που τα καταστήματα είναι κλειστά. "Έχω πει για τους μήνες, Νοέμβριο, Δεκέμβρη, Ιανουάριο και Φλεβάρη, στην παραλιακή να επιτραπεί η διέλευση μόνο των ΙΧ, αν είναι δυνατόν και μετά τις 5 το απόγευμα, δεν υπάρχει πόλη στον κόσμο που να αποκλείεται η παραλιακή της πόλης τους χειμερινούς μήνες .  Έτσι, θα υπάρξει μια ζωντάνια στη πόλη, και θα έχουν όλοι κέρδος, το θέμα αυτό είχε συζητηθεί πριν από δύο χρόνια,  είναι ένα θέμα βούλησης και συνήθως αυτά τα πολεμάνε άνθρωποι οι οποίοι ούτε από αγορά ξέρουν ...τη λύση μπορούμε να την βρούμε αν το κουβεντιάσουμε...ας το δοκιμάσουμε και θα δούμε πως θα πάει..υπογράμμισε ο Σπύρος Κόκκαλης. 

Σχετικά με τους κύριους Βασίλειο Γιάπρο και Βασίλειο Ιωάννου οι οποίοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο Πρέβεζας, ο πρώτος μάλιστα και την υποψηφιότητα, ερωτηθείς ο κ.Κόκκαλης ανέφερε πως κακώς και οι δύο απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο της Πρέβεζας, θέλει ανανέωση το πολιτικό σκηνικό της πόλης, δεν λέω να αποσυρθούν αυτοί που ασχολούνται, αλλά θέλει ανανέωση, οι λόγοι που προέβαλλαν τόσο ο κ.Γιάπρος όσο και ο κ.Ιωάννου, από εμένα είναι πλήρως κατανοητοί. Δεν γίνεται χωρίς νέο αίμα στη πόλη...Με προβληματίζει που φύγανε αυτοί οι δύο, όχι γιατί φύγανε.., υπογράμμισε ο Σπύρος Κόκκαλης. Ενώ, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου