Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πολλά τα Νέα Σενάρια, τι θα κάνει ο Βασίλης Ιωάννου ;


Τα πάνω κάτω έρχονται, για μια ακόμη φορά στο Δήμο Πρέβεζας, μετά την αποχώρηση  του Βασίλη Γιάπρου, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα όσα παρακολουθούσαμε τις τελευταίες μέρες, ήταν το μεγάλο φαβορί για να εκλεγεί Δήμαρχος.

Όλη η Πρέβεζα από το πρωί συζητάει αυτό το θέμα, ενώ τα σενάρια για την επόμενη μέρα, δίνουν και παίρνουν.

Το βέβαιο είναι ότι στο Δημαρχείο, έχουν στήσει τρικούβερτο γλέντι  με τα όσα διαδραματίζονται, ενώ και ο Τάκης Παππάς δεν πάει πίσω, αφού δηλώνει δικαιωμένος.

Στο χώρο της ΝΔ, στην Πρέβεζα, επικρατεί μια σύγχυση, για να μην πούμε κάτι άλλο..

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γιάπρος είναι ο δεύτερος "πρωτοεμφανιζόμενος" υποψήφιος από το χώρο της ΝΔ   που  αποχωρεί,  μετά τον Νίκο Καράμπελα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν ακριβώς 2 βδομάδες, ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, είχε και αυτός αποσύρει το ενδιαφέρον του για το Δήμο, αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι "η υποψηφιότητα του κ. Γιάπρου, είχε μεγαλύτερη απήχηση από την δικιά του πρωτοβουλία" και ότι συσπείρωνε το χώρο της Κεντροδεξιάς και όχι μόνο, σε αντίθεση με την Κεντροαριστερά, που κατέβαινε στις εκλογές με 3 και 4 ψηφοδέλτια.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η πράξη  του κ. Ιωάννου, χαιρετίστηκε από πολλούς, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής κ. Μπάρκας, ο οποίος μάλιστα όπως είχαμε γράψει, δείτε ΕΔΩ θα αναλάμβανε σχετικές πρωτοβουλίες.

Τα σενάρια και η ονοματολογία, πάντως δίνουν και παίρνουν..

Αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι ότι ο Βασίλης Ιωάννου, που κάποιοι από το πρωί θεωρούσαν βέβαιο ότι πλέον επιστρέφει, αν και πιέζετε ασφυκτικά από πολλούς φίλους να εκδηλώσει εκ νέου το ενδιαφέρον του για το Δήμο, είναι αρνητικός και δεν θέλει υπό τις παρούσες συνθήκες ούτε να συζητήσει ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του .

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αναζητά στο νέο τοπίο το όνομα που θα είναι η λύση στο κομματικό και πολιτικό του αδιέξοδο, ενώ η ΝΔ "το φυσάει και δεν κρυώνει" και πλέον προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω η απροσδόκητη παραίτηση Γιάπρου.  

Το τι θα γίνει,  με όσα έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, καλό θα είναι να μην κάνει κανείς πρόβλεψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου