Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λύθηκε το μυστήριο, σχετικά με την εξαφάνιση Κόκκαλη


Επέστρεψε στη βάση του ο γνωστός καταστηματάρχης (καφετζής) Σπύρος Κόκκαλης, έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές.


Ο κ.Κόκκαλης, έπειτα από μια εξαντλητική καλοκαιρινή σεζόν, βρήκε ευκαιρία προκειμένου να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να επιστρέψει ανανεωμένος εν όψει εορτών και της χειμερινής σεζόν. 

Ως εδώ, όλα καλά και κανένα απολύτως ζήτημα, μέχρι την στιγμή που συγκεκριμένα άτομα ξεκίνησαν να διαδίδουν ανυπόστατες φήμες σχετικά με τον τόπο διακοπών του ανωτέρω. Έτσι, γνωστός (πρώην) επιχειρηματίας, καθώς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προσπαθούσε  με διαφόρους τρόπους, καθ'όλη τη διάρκεια της απουσίας Κόκκαλη, να εκμαιεύσει για το που βρίσκεται. 

Αρχικά,  διέδωσε - ψευδώς, για Ταιλάνδη, έπειτα, σειρά είχε η Ινδία όπου φέρονταν να ήταν σίγουρος γι'αυτή την τοποθεσία, και αμέσως έπιασε δουλειά προσπαθώντας να πληροφορήσει για το νέο αυτό. 

Μάλιστα, ο ίδιος τηλεφώνησε και σε μας, προκειμένου να μας "ενημερώσει" όπου βέβαια δεν ψαρώσαμε, διότι το PrevezaBest,  γνώριζε εξ αρχής, πράγμα για το οποίο σας πληροφορούμε υπεύθυνα, ότι ο Σπύρος Κόκκαλης μετά αιθέριας ύπαρξης, βρίσκονταν στα Νησιά Κέιμαν. 

Έτσι, από χθες, το καφέ Μητρόπολις, και με την παρουσία του ιδιοκτήτη του, βρίσκεται στους κανονικούς του ρυθμούς, παρά τις άλλες ψευδείς πληροφορίες, που κάποιοι άλλοι, παίζοντας με την αγωνία του πρώην -πληροφοριοδότη- επιχειρηματία, διέδωσαν, ότι τάχα βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν γνωστού οίκου μόδας, έτσι ώστε να είναι ενήμερος για τις νέες τάσεις της μόδας Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου