Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τους έστησε για τα καλά ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλακής


Ο φέρελπις νέος Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης δεν σεβάστηκε ανθρώπους - "στρατιώτες" στο χώρο του πάλαι ποτέ ένδοξου ΠΑΣΟΚ, σημερινού ΚΙΝΑΛ και ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν από διάφορα αξιώματα τον χώρο που του έδωσε την σημαντική αυτή θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος. 

Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής του Νομού Πρέβεζας σήμερα Τρίτη στις 19:00 στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel διοργάνωσε συνάντηση και ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ κ.Μανωλη Χριστοδουλακη με θέμα τα πολιτικά δρώμενα και εξελίξεις.

Μάλιστα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί του χώρου, μεταξύ των οποίων οι πρώην βουλευτές, Μιχάλης Κασσής (Γιάννινα), Χρήστος Γκόκας (Άρτα), Δημήτρης Ντούσκας (Πρέβεζα), ο πρώην Νομάρχης, Βασίλης Ιωάννου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας, κ.Πιπιλίδης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Κοσμάς Κορωναίος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Ε.Ροπόκης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ.Δημόπουλος κ.α.





Έτσι, ο αξιότιμος αυτός κύριος, για διαφόρους λόγους που δεν συνάδουν ούτε με το νεαρό της ηλικίας του ούτε με την θέση την οποία κατέχει, βρέθηκε στην αίθουσα με μια ώρα καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα της ομιλίας, μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δυσανασχέτησαν μ΄αυτή την συμπεριφορά θυμίζοντας εικόνες του παρελθόντος που απ' ότι φαίνεται - δυστυχώς - συνεχίζονται και από τους νέους αυτούς ανθρώπους του ΚΙΝΑΛ. 



Όσο για το τι είπε ο αξιότιμος Μανώλης Χριστοδουλάκης, δεν γνωρίζουμε, διότι αποχωρήσαμε από την αίθουσα, αλλά ότι και να είπε, προφανώς έχασε το κύρος των λεγομένων του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου