Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2018

Δύο ασημένια και ένα χρυσό για τα κορίτσια του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας


Mε τρεις διακρίσεις στις αποσκευές τους επιστρέφουν τα όμορφα κορίτσια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου "Κλεοπάτρα" Πρέβεζας, από το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, που διεξήχθη με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητριών στις 1 και 2 Δεκεμβρίου στο Άργος.


Σύλλογος πήρε μέρος στο πρωτάθλημα με τρεις ομάδες και 17 αθλήτριες όπου ξεχώρισαν και οι τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα απέσπασαν τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες 10-12 ετών και 12-14 ετών αντίστοιχα, ενώ τη πρώτη θέση απέσπασαν τα κορίτσια στην κατηγορία short. 

Ευχαριστημένη από την επίδοση των αθλητριών δηλώνει η προπονήτρια τους Βασιλική Ζαντραβέλη, τις οποίες και συγχαίρει. Πολύ καλή εμφάνιση από την Πρέβεζα στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής είχαν και οι αθλήτριες από τον Λουριωτικό ΑΓΟ με προπονήτρια την κ. Χόϊκα.

Τα συγχαρητήρια της στα κορίτσια του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα και του Λουριώτικου ΑΓΟ καθώς και στις προπονήτριες κ.κ Ζαντραβέλη και Χόϊκα εκφράζει η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Δημοτική Ραδιοφωνία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου