Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2018

ΗΠΕΙΡΟΣ: Παγετός και ομίχλη τις νυχτερινές και πρωινές ώρες της Πέμπτης και της Παρασκευής – Τοπικές βροχές από το Σαββατοκύριακο


Χαμηλές θερμοκρασίες περιμένουμε το επόμενο διήμερο στην Ήπειρο με το υδράργυρο να πέφτει κάτω από το μηδέν τις νυχτερινές ώρες στις περισσότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Ταυτόχρονα στο εσωτερικό της περιφέρειας θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη, η οποία σε περιοχές όπως το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ενδέχεται να είναι πυκνή. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί γενικά ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις, ενώ από το απόγευμα της Παρασκευής οι νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν από τα βορειοδυτικά της περιφέρειας.  Οι μέγιστες θερμοκρασίες δεν θα ξεπεράσουν τους 15 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, τους 11 στα ημιορεινά και τους 7 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.

Από το Σάββατο οι νεφώσεις σταδιακά θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής έντασης. Την Κυριακή βροχές κατά διαστήματα  περιμένουμε σε ολόκληρη την Ήπειρο. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν τις βραδυνές ώρες του Σαββάτου και το βράδυ της Κυριακής σε ορεινές μόνο περιοχές στα ανατολικά ορεινά της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου