Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιώργος Νίτσας "Το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε το 50% του ψηφοδελτίου", "είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας" Ηχητικό


Στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Νίτσας.  

Στην "Ανάπτυξη Τώρα" δεν υπάρχει Αριστερά και Δεξιά, δήλωσε με νόημα ο Γιώργος Νίτσας, βεβαίως υπάρχουν πολλά στελέχη της Κεντροδεξιάς τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, όπως βεβαίως υπάρχουν στελέχη της Κεντροαριστεράς και του Κεντρώου χώρου". 

"Εμείς αγαπάμε τον τόπο, δεν διεκδικούμε την καρέκλα, πρέπει να κάνουμε ένα νέο συμβόλαιο με τον Πρεβεζάνικο λαό, υπάρχουν πολλά κενά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, θα πρέπει να δρομολογήσουμε καταστάσεις τα οποία έχουν μείνει πολύ πίσω..όπως επίσης έχουμε μείνει πίσω με τα Ευρωπαικά προγράμματα".

"Η ενασχόληση μου με τον Δήμο έχει να κάνει με την αγάπη για τον τόπο μας, η φιλοδοξία για μένα είναι προτέρημα, εμείς είμαστε άνθρωποι, νέοι, δημιουργικοί" !

Τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Νίτσας είναι στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι ένας άνθρωπος αυτοδιοικητικός, πιστεύω πραγματικά στην πόλης - κράτους,  δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Νίτσας.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου