Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ακόμα και ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης, είναι τώρα με την Νέα Δημοκρατία ;



Το γεγονός ότι ανέκαθεν, όλοι θέλουν να πηγαίνουν με τον νικητή είναι μια αλήθεια - γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.


Τώρα...που όλοι βλέπουν πως - σύμφωνα με την παρούσα εικόνα - πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η επόμενη κυβέρνηση - κάποιες μάλιστα μετρήσεις δίνουν και αυτοδυναμία - πολλοί από τους αυτοδιοικητικούς, κάποιοι εξ' αυτών το δηλώνουν, κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους το αφήνουν να αιωρείται...πατάνε δηλαδή όχι σε μία αλλά σε πολλές βάρκες, λες και ο κόσμος είναι κουτός και τρώει κουτόχορτο. Να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή είναι μια τακτική ανθρώπων της αυτοδιοίκησης ανά την Ελλάδα. 

Αν η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν αυτή που δείχνει να είναι σήμερα, δηλ η επόμενη Κυβέρνηση, κάποιοι θα δήλωναν μέλη της ;; Δεν νομίζουμε.., το ίδιο θα έπρατταν οποιοδήποτε κόμμα θα διαφαίνονταν πως θα ήταν η επόμενη κυβέρνηση.

Τώρα, στα δικά μας, μεγάλη εντύπωση προξένησε σε ουκ ολίγους, η παρουσία του Δημάρχου κ.Μπαίλη και εκ νέου υποψήφιου, στο καφέ που ακολούθησε έπειτα την πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πρέβεζας, υπό την παρουσία του ομιλητή, Ευρωβουλευτή ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και πολλών μελών και στελεχών της ΝΔ. Εκεί βεβαίως και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν και οι τρεις υποψήφιοι από τον κεντροδεξιό χώρο, Γεωργάκος, Νίτσας και Σπυράκος, οι οποίοι όμως ανήκουν σ'αυτόν τον χώρο, ο κ.Νίτσας βεβαίως τα τελευταία τρία χρόνια. 

Από την άλλη, ο κ.Μπαίλης καθόλη τη διάρκεια της θητείας στο τιμόνι του Δήμου Πρέβεζας, αν και προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ έχει το στυλ του "απολιτίκ", έτσι η παρουσία του στο καφέ με τους Κεφαλογιάννη και τα άλλα στελέχη της ΝΔ, έδωσε την αφορμή για διαφόρων ειδών σχόλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου