Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία επισήμων, ο Ευκλέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Μέσα σε ενα όμορφο κλιμα πραγματοποιηθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου απο τον Συλλογο TaeKwon-Do Ευκλεα Πρέβεζας και Καναλιου η κοπη της πίτας για το 2019 στο North west bowling γιορτάζοντας έτσι και τα 30 χρόνια λειτουργιας του συλλογου .


Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν γονεις και αθλητές που παίξανε και διασκεδασανε με την ψυχή τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιαννουλάτος Ευάγγελος και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίτσας Γεωργιος δείχνοντας έτσι την στήριξη τους προς τον συλλογο με τις μεγαλύτερες διακρίσεις αλλά και διοργανώσεις σε όλο τον νομό αλλά και το ενδιαφέρον τους προς τον αθλητισμό. 


Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε και ο Πάτερ Αθανάσιος που μετα τις ευλογίες του και ενα συμβολικό δώρο προς στο συλλογο την εικόνα της Παναγιας έγινε η κοπή της πίτας με δυο τυχερους, τον Αυδικο Γεώργιο και τον Μπογρη Φίλιππο οι οποίοι κέρδισαν απο ενα σετ φόρμες του Ευκλεα.




Στη συνέχεια οι δυο τυχεροί τράβηξαν και τους δυο λαχνους της λαχειοφορου για ενα κινητό τηλέφωνο Samsung και ενα ποδήλατο,τα τυχερά νουμερα ηταν το 0995 για το κινητό τηλέφωνο και το 2737 για το ποδηλατο. Ο Master Σολδατος Αγγελος κάτοχος 8 Νταν βράβευσε συμβολικά τον κύριο Στεργιο Γιαννάκη, τον Κύριο Ευαγγελο Γιαννουλάτο τον κύριο Γεωργιο Νίτσα και τον Πάτερ Αθανασιο με την καρφιτσα της παγκοσμιας ομοσπονδοιας TaeKwon-Do I.T.F. 

Ο Master Σολδατος είχε και την τιμή να απονείμει τα πτυχία απο την παγκοσμια ομοσπονδία στους μαθητές Μίνο Κων/νο και Βενετιδη Βασίλειο που μετα τις προαγωγικες εξετασεις που διεξηχθησαν το περασμενο καλοκαιρι προήχθησαν στο βαθμο του 1 νταν .


Έπειτα, ευχαρίστησε ολους τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους δηλώνοντας τους πως έρχονται πολυ μεγαλύτερες διοργανώσεις αλλά και διακρίσεις για τον συλλογο αλλά και την Πρεβεζα.Ηδη έχουν ξεκινησει προετοιμασία οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλαδα σε Πρωτάθλημα OPEN στην Ιταλία τον Μαρτιο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον Ιρλανδία τον Ιουλίο δειχνωντας έτσι το υψηλό επίπεδο των αθλητών του συλλογου μέσα στα 30 χρόνια λειτουργιας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου