Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοπή Βασιλόπιτας Αερολέσχης Πρέβεζας..συνέχεια !


Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Δευτέρα 11/2, δείτε ΕΔΩ,  με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία μελών, φίλων αλλά και πολλών επισήμων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Μόνο που σ'αυτή την εκδήλωση υπήρξε μια πράγματι ηχηρή απουσία αυτή του γνωστού διεθνή διαιτητή, πρώην Θεμ. Αντιπεριφερειάρχη, νυν δραστήριου εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Ηπείρου, κ.Περικλή Βασιλάκη. 

Ως γνωστόν, πέραν των προαναφερομένων, ο κ.Βασιλάκης διατηρεί άριστες σχέσεις με την Αερολέσχη Πρέβεζας, πλην όμως προσωπικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην κοπή της Βασιλόπιτας της Αερολέσχης. 

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αερολέσχης κ.Γιάννης Φίλος επικοινώνησε μαζί μας και μας γνωστοποίησε πως ο ίδιος άθελα του παρέλειψε ν' αναφέρει στους παρευρισκόμενους πως συγκεκριμένοι λόγοι δεν θα επέτρεπαν στον κ.Βασιλάκη να βρεθεί στην εκδήλωση, τόνισε πως ο κ.Π.Βασιλάκης του είχε μεταφέρει τις θερμές του ευχές για υγεία αλλά και ασφαλείς πτήσεις στα μέλη της Αερολέσχης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου