Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2019

Μήνυμα Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου


Σήμερα ανήμερα της μεγάλης της Ορθοδοξίας μας Εορτής του Ευαγγελισμού και δοξάζουμε την Παναγία μας, τιμούμε την ηρωική μας Εθνική Επέτειο της Εθνικής Επαναστάσεως του Γένους μας την 25η Μαρτίου για την απελευθέρωση του ελληνισμού από τα δεσμά της σκλαβιάς της  Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,  μετά από 400 έτη θυσιών και αγώνων του Έθνους.


Μαζί με Υποψήφιους Συμβούλους του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» έδωσα σήμερα με πατριωτική υπερηφάνεια το παρών, αρχικά ως πατέρας και Δημότης αλλά και πλέον ως Υποψήφιος Δήμαρχος,  στη Δοξολογία και στην Παρέλαση τιμώντας τα παιδιά του τόπου μας και τους ήρωες της Πατρίδας μας!

Τα παιδιά του Δήμου της Καρδιάς μας,  τα οποία σήμερα με υψηλό φρόνημα και έχοντας ψηλά το κεφάλι, παρέλασαν κρατώντας με σθένος τη γαλανόλευκη με το σταυρό της πίστεώς μας όπως άλλωστε και όλα τα άλλα τμήματα της παρελάσεως.

Μας κοίταξαν σήμερα όλους κατάματα με την αγνότητα της νιότης τους αλλά και την αγωνία τους για το αύριο και τα  όνειρά τους που κάποιοι ακόμα προσκολλημένοι στο χθες τους τα περιορίζουν …

Για όλους εμάς του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», που δεν ντρεπόμαστε να τα κοιτάξουμε στα μάτια γιατί οι ανάγκες τους αποτελούν καθήκον μας ,  η θέλησή τους και η ζωντάνια τους μας γέμισαν από δύναμη, αισιοδοξία αλλά κυρίως από ευθύνη για τον ηθικό και τίμιο αγώνα που δίνουμε για το δικό τους καλύτερο αύριο.

Τον αγώνα που θα κερδίσουμε με το συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ώστε να οδηγήσουμε με τη «Νίκη των Δημοτών» σε μία παραγωγική και λειτουργική «επανάσταση» το Δήμο μας  να εγγυηθούμε την ποιότητα ζωής και τις υπηρεσίες που αξίζουν να έχουν στην καθημερινότητά τους τα παιδιά μας και όλοι οι Δημότες !

Το φως της αλήθειας και της προκοπής του Έθνους μας πάντα ξεπερνά το σκοτάδι του ψέματος και της παρακμής!

Καλή Σαρακοστή και καλή Ανάσταση να έχουμε, σε κάθε επίπεδο για το Δήμο μας αλλά και για την Πατρίδα μας και τον Ελληνισμό ανά την οικουμένη!

Νίκος Γεωργάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πρέβεζας
«ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου