Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Η Δήμητρα Ευθυμίου υποψήφια Π.Σ. στο νομό Πρέβεζας με την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη του Α. Καχριμάνη


Μήνυμα της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου, Δήμητρας Ευθυμίου.


"Συντοπίτες και συντοπίτισσες θα τολμήσω -ως ένας νέος άνθρωπος που ζει και δραστηριοποιείτε στον τόπο του και νιώθει την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να συμβάλλει με ήθος ,ευσυνειδησία και δυναμικότητα -να διεκδικήσω στις επερχόμενες εκλογές μια θέση στην αυτοδιοίκηση μέσα από τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ξεκινάει εδώ ,ως αιρετή στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας έμαθα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν μόνο να επωφεληθούν μέσα από αυτόν τον φορέα αρκεί να αντιληφθούν ότι κινούμενοι παράλληλα, μπορούν να καταφέρουν υπέροχα πράγματα. Μέσα από την δράση μου σε σωματεία και συλλόγους αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν ανάμεσα μας, άνδρες και γυναίκες ,νέοι και νέες ,γονείς και παιδιά με έντονη διάθεση για προσφορά και ανιδιοτελή εργασία που όταν χρειαστεί λειτουργούν συλλογικά προς όφελος της κοινωνίας. 

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι , οι οικογένειές μας και η πατρίδα μας δοκιμάζονται σε πολλούς τομείς . Ας επιλέξουμε τα κατάλληλα πρόσωπα να μας εκπροσωπήσουν σ’αυτές τις εκλογές" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου