Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2019

Δήμος Πρέβεζας : Μέρος Β. Οι 8 Υποψήφιοι Δήμαρχοι που έγιναν 7..


Γράφαμε μόλις πριν 3 μέρες, ότι μέχρι στιγμής έχουμε 8 άτομα που έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πρέβεζας, 7 άντρες και μία γυναίκα (ΕΔΩ).

Και "πριν αλέκτωρ λαλήσει", όπως άλλωστε είχαμε προβλέψει η κ. Στέλλα Βαρτελάτου, ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της, την οποία είχε ανακοινώσει πριν από 2 ημέρες...

Τι να πει κανείς;;;;

Σημεία των καιρών..

Στο προχθεσινό  άρθρο μας, καταθέσαμε τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες μας  για τους υποψήφιους Δημάρχους που προέρχονται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις, μάλλον η ανάλυσή μας ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη.

Τώρα αν αυτά που γράφουμε, σε κάποιους δεν αρέσουν ή έχουν άλλη άποψη και άλλες πληροφορίες, όπως έχουμε ξαναγράψει, μπορούν να απαντήσουν ή ακόμη και να διαψεύσουν .

Μέχρι στιγμής όμως σε κανένα ενυπόγραφο κείμενό μας δεν είχαμε αντιδράσεις κι αυτό γιατί ότι γράφουμε, πρώτα το διασταυρώνουμε και το "τσεκάρουμε".

Και όπως συχνά λέμε: "Σε όποιον αρέσουμε".....

Συνεχίζουμε λοιπόν παρουσιάζοντας τις εκτιμήσεις μας, για το τι συμβαίνει με τους υποψήφιους που προέρχονται από τον Κεντροδεξιό χώρο και συγκεκριμένα τους κ. Γεωργάκο, Νίτσα και Σπυράκο .

Ξεκινάμε με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού "Ο Δήμος της καρδιάς μας", κ. Νίκο Γεωργάκο.  

Κατ' αρχάς να σας πούμε ότι το όνομα του συνδυασμού κουβεντιάζεται πολύ στην πόλη, κυρίως όμως "ως σλόγκαν".

Δεν ξέρω τίνος ιδέα ήταν αυτό το όνομα του συνδυασμού, αλλά μαζί  και με κείνα τα Live video που ο επικεφαλής παρουσίαζε διάφορα θέματα 
λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά μόνο  γέλια προκαλούν.

Ευτυχώς τα σταμάτησε έγκαιρα.

Ο κ. Γεωργάκος παρ' ότι δηλώνει ανεξάρτητος,  ξεκίνησε να παρουσιάζει τους υποψήφιους Δημοτικούς του συμβούλους, οι οποίοι προέρχονται - σχεδόν- ΟΛΟΙ από την ΝΔ,  προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να πείσει την κοινή γνώμη  ότι έχει  τη στήριξη της ΝΔ, αφού όμως είναι γνωστό στην  πόλη ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, αφού απέτυχαν οι προσπάθειές του να πάρει  επίσημη στήριξη.

Μερικούς μάλιστα υποψηφίους, δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, τους παρουσίασε και δεύτερη φορά . Ίσως για να τους μετρήσουμε 2 φορές,  μιας κι απ' ότι μαθαίνουμε δυσκολεύεται πολύ στο να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων πολιτικών παραγόντων, πρώην και νυν.

Άποψή μας είναι ότι ο συνδυασμός του Νίκου Γεωργάκου , δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει τους ψηφοφόρους ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση. 

Απομένουν βέβαια 2 μήνες και πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά όπως λέει ο λαός " η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται"

Θυμίζουμε στον κ. Γεωργάκο, ότι οφείλει στους πολίτες και μια απάντηση στο ερώτημα που του έχουμε δημόσια θέσει(ΕΔΩ).

Ο Γιώργος Νίτσας, είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά υποψήφιος Δήμαρχος και όπως λένε πολλοί, αυτή τη φορά μάλλον είναι πιο έτοιμος από ποτέ για τη διεκδίκηση του Δήμου.

Στενοί του συνεργάτες δηλώνουν, ότι αυτή τη φορά ο κ. Νίτσας "έχει το ρεύμα" και στην πόλη, αλλά και στην επαρχία.

Με τα μέχρι στιγμής ονόματα των υποψήφιων Συμβούλων που ανακοίνωσε, φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και κυρίως να  δείχνει ότι ο συνδυασμός του είναι πράγματι ανεξάρτητος και πολυκομματικός.

Είναι ο μόνος που συχνά καταθέτει προτάσεις , ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με αυτές, ενώ οι πρωτοβουλίες του να συναντιέται και να συνομιλεί με παλιούς Δημάρχους ή εκπροσώπους φορέων , μόνο ως θετικές εκλαμβάνονται.

Φαίνεται ότι ο συνδυασμός "Ανάπτυξη Τώρα" ,αν συνεχίσει με την ίδια δυναμική έχει πολλές πιθανότητες να είναι στο δεύτερο γύρο και σ΄αυτή την εκτίμηση συμφωνούν πολλοί .

Βέβαια στις εκλογές, ποτέ δεν πρέπει κανείς να είναι σίγουρος, όταν μάλιστα απομένουν ακόμη 2 μήνες.

Τέλος , ο Θεόφιλος Σπυράκος , είναι ο τρίτος που προέρχεται από τη ΝΔ και έχει δηλώσει πριν από τα Χριστούγεννα, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Πρόσφατα μάλιστα δήλωσε ότι αν η ΝΔ δώσει σε κάποιον τη στήριξη, τότε θα συνταχθεί μαζί του , διαφορετικά θα κατέβει μόνος του.

και μπορεί μεν να κάνει αυτές τις δηλώσεις, από την άλλη όμως μεριά 2 μήνες πριν τις εκλογές δεν έχει ανακοινώσει κανέναν σύμβουλο.

Άποψή μας είναι ότι ο κ. Σπυράκος ή θα στηρίξει κάποιον από τους δύο (Γεωργάκο ή Νίτσα ) ή σύντομα θα αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν πρόκειται να στηρίξει Μπαίλη.

Μάλλον σύντομα οι υποψήφιοι θα γίνουν μόλις 6.
αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε...

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου