Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ από τη συγκέντρωση της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


Γράψαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση ότι η συγκέντρωση της κ. Γεννηματά στην Πρέβεζα ήταν ιδιαίτερα μαζική και όπως μας έλεγαν έμπειροι παρατηρητές,  ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμη και των διοργανωτών.
  
Η Θεοφάνειος αίθουσα, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον μεγάλο όγκο των φίλων του ΚΙΝΑ , πολλοί εκ των οποίων σχολίαζαν ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή, που είχε την ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης,  έπρεπε να είχε προβλέψει για μεγαλύτερο χώρο.

Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη αυτή συμμετοχή πολιτών και μάλιστα  κάθε ηλικία , όπως ήταν αναμενόμενο,γέμισε αισιοδοξία τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, ενώ δημιούργησε προβληματισμό στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ..

Και να σημειωθεί εδώ ότι μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν οι μετακινούμενοι  από την επαρχία. Κατά βάση ήταν πολίτες της Πρέβεζας , οι οποίοι όπως φαίνεται αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθεια της κ. Γεννηματά "για διψήφια ποσοστά " στις εκλογές.   

Αυτό που συζητιόταν ευρέως στα πηγαδάκια αλλά και στους διαδρόμους είναι ότι υπάρχει μαζική επιστροφή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και ότι με τέτοιες συγκεντρώσεις και υπό συγκεκριμένες  προϋποθέσεις, το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διεκδικήσει την έδρα στο νομό, την οποία να θυμίσουμε κατέχει από το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα σε σχέση με τις επώνυμες παρουσίες, θα λέγαμε ότι ήταν σχεδόν όλοι εκεί.
Πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Πρέβεζας(Ιωάννου και Ντούσκας),
πρώην Βουλευτές από γειτονικούς νομούς (Κασσής και Γκόγκας )
υποψήφιοι Βουλευτές  Πρέβεζας (Κώνής , Κώστας, Πεπόνης ), πρώην Δήμαρχοι (Κατραχούρας και Καούρης), υποψήφιοι Δήμαρχοι (Ροπόκης, Νίτσας,), Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη του ΚΙΝΑΛ κλπ.

Μεγάλη αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσαν, όπως ξαναγράψαμε 3 παρουσίες στη συγκέντρωση - ομιλία.

Του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Μπαίλη, του κ. Περιφερειακού Συμβούλου κ. Περικλή Βασιλάκη, και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νίτσα.

Στον Δήμαρχο  καταλόγιζαν, ότι πήγε στη συγκέντρωση μόνο και μόνο επειδή πλησιάζουν οι εκλογές, αφού  είχε να πάει σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ 5 χρόνια ενώ παρ' ότι  είχε προσκληθεί αρνήθηκε  να παραβρεθεί στην περυσινή επίσκεψη της κ Γεννηματά στην Πρέβεζα .


Του επισυνάπτουν επίσης ότι φρόντιζε να δίνει πάντα το παρόν και σε κάθε επίσκεψη στελέχους της ΝΔ, για να έχει και εκεί πάρε δώσε, θυμίζοντας τις συναντήσεις με τον κ. Σαμαρά, με τον κ.Χατζιδάκη.

Στον κ.Βασιλάκη σχολίαζαν πολύ επικριτικά την πολιτική του διαδρομή, αφού είναι γνωστό ότι από το 2012 είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ.


Τέλος  για τον κ. Νίτσα, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τώρα μέλος της ΝΔ, σχετικά με τις συναντήσεις που είχε τόσο με την Ε.Βόζεμπεργκ όσο και με την Φώφη Γεννηματά, μέσω δελτίου τύπου ξεκαθαρίζει πως αυτές έγιναν "στα πλαίσια του διαλόγου με την κοινωνία, με τις παρατάξεις, με τα πολιτικά κόμματα αλλά βεβαίως και με τους δημότες. Στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου και της ευρύτερης κοινωνικής συμμαχίας που πετυχαίνει η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» εντάσσονται και οι συναντήσεις με πολιτικούς  με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, με  θεσμικούς φορείς" 


Από την άλλη, με την παρουσία του στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ, δεν έλειψαν τα πικρόχολα σχόλια του τύπου "Τι ζητάει αυτός εδώ".., ο ίδιος όμως φρόντισε να προλάβει αυτά τα σχόλια με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη Ανάπτυξη Τώρα" και αναφέρονταν στις συναντήσεις που είχε. 

Τέλος να πούμε ότι τόσο η ομιλία, όσο οι 6 υποψηφιότητες του κ. Δημητρίου που ανακοινώθηκαν, αν εξαιρέσουμε 1-2, δεν προκάλεσαν καμιά αίσθηση, αν κρίνουμε από τα χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου