Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θερμές κριτικές απέσπασε το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Gianluca Ματσίρας !


Στο πλαίσιο της χθεσινής ανοιχτής εκδήλωσης της ΔΗΜΤΟ Πάργας με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ στα ιδιαιτέρως θετικά καταγράφουμε τις θερμές κριτικές που απέσπασε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Gianluca Ματσίρας.


Ο Gianluca Ματσίρας μεταξύ άλλων, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση ο οποίος σχολιάστηκε με πολύ ευμενή σχόλια από τους παρευρισκόμενους, αρκετοί μάλιστα από τους οποίος σημείωσαν πως σε τοπικό επίπεδο, στο πρόσωπο του νεαρού Ματσίρα, γίνεται πράξη η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση... 


Στον χαιρετισμό του ο G.Ματσίρας ανέφερε:

"Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κα. Ελίζα Βόζεμπεργκ που βρίσκεται σήμερα κοντά μας. Από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στον μεγάλο αγώνα που θα κληθείτε να δώσετε τους επόμενους μήνες και να σας ευχαριστήσω θερμά για τη πολιτική σας προσφορά στην παράταξή μας και στη χώρα. Να τονίσω ότι, συνολικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ψηφοδέλτιο μεγάλης νίκης! Σημαντικές προσωπικότητες, εξαίρετοι επιστήμονες, μια σύγχρονη ματιά στον κόσμο. Οι θέσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την οικογένεια, την κοινωνία, την πατρίδα, τη γεωπολιτική ασφάλεια, οδηγούν στις λύσεις που χρειάζονται σήμερα οι λαοί της Ευρώπης για να ευημερήσουν. Για τους ίδιους στόχους αγωνίζεται και η Νέα Δημοκρατία. Κα Βόζεμπεργκ, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Ήπειρος είναι μια από τις φτωχότερες Περιφέρειες της Ελλάδας. Στο Νομό Πρέβεζας οι κάτοικοι ζουν και δραστηριοποιούνται 12 μήνες το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Ευελπιστούμε πως με την επανεκλογή σας, που είναι βέβαιη, θα μεριμνήσετε να μην αντιμετωπίζεται ο Νομός μας μόνο ως τόπος παραθερισμού και είσπραξης φόρων τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά ωςΠεριφέρεια Τεσσάρων Εποχών. Είναι πάρα πολύ ισχυρά τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, απαιτούν όμως, οριζόντιες πολιτικές και κυρίως τη διάθεση να κάνουμε όλοι μαζί ένα τολμηρό άλμα στο μέλλον». Κα Βόζεμπεργκ σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ και εύχομαι καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις στην Ευρωβουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου