Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τελικά τι γίνεται με τον συνδυασμό του Σύριζα για το Δήμο Πρέβεζας ; ;


Καθημερινά, τόσο το PrevezaBest όσο και τα άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για την προεκλογική κίνηση των συνδυασμών, καταγράφουμε απόψεις, ασκούμε κριτική, παρουσιάζουμε προτάσεις και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και γενικά προσπαθούμε να δίνουμε στους αναγνώστες και τους ακροατές μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε , προκειμένου να είναι ενήμεροι για τα όσα συμβαίνουν , εν όψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών.


Για τον συνδυασμό του κ. Ευκλείδη Φονταρά, που στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση", παρ' ότι είμαστε μόλις 2 μήνες πριν τις εκλογές.

Θα νομίζει κάποιος που δεν ζει στην Πρέβεζα, ότι έχουμε συνεννοηθεί όλα τα ΜΜΕ της πόλης να τον "φιμώσουμε"  και  να μη μεταδίδουμε καμιά είδηση που να αφορά τον συγκεκριμένο συνδυασμό .

Δεν είναι  όμως έτσι, λέγαμε μάλιστα ότι ισχύει το αντίθετο.

Σε ότι τουλάχιστον μας αφορά, θέλουμε και επιδιώκουμε να έχουμε συγκεκριμένες ειδήσεις και πληροφορίες και γι' αυτή την υποψηφιότητα, αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται  στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, μετά την γνωστή δυστοκία για την εξεύρεση του επικεφαλής, μάλλον τώρα αντιμετωπίζουν ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου τους.

Αυτός μάλλον είναι και ο σπουδαιότερος λόγος που δεν διαρρέει  τίποτε, ούτε ένα δελτίο τύπου, ούτε ένας υποψήφιος , ούτε μία πρόταση.

Μπορεί βέβαια όλα να πηγαίνουν καλά για τον κ. Φονταρά και τον συνδυασμό του και απλά όλη αυτή η "αφωνία" να εντάσσεται σε συγκεκριμένη στρατηγική.

Ποιος ξέρει, μπορεί και τα δύο, πάντως εμείς εδώ είμαστε και περιμένουμε... 

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου