Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Η αγανάκτηση των γονέων του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας


Μπαμπά και σήμερα έχουμε κατάληψη........ Είναι πλέον αυτό που ακούνε οι γονείς των παιδιών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

Οχι μια ούτε δύο αλλά δέκα μέρες κατάληψης το τελευταίο διάστημα σε ένα σχολείο <<κόσμημα>> κατά τα άλλα για την πόλη μας!!!!! ποιοί είναι αυτοί που αυθαίρετα κλείνουν όποτε θέλουν με αλυσίδες το σχολείο αφήνοντας μαθητές και καθηγητές έξω να τριγυρνάνε στην πόλη της Πρέβεζας. Ναι!!!! Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο σε ένα σύστημα παιδείας που το πληρώνουμε όλοι και πολύ ακριβά μάλιστα.

Πόσο όμως θα ανεχθούμε αυτήν την κατάσταση;;;

Υπάρχουν και γονείς που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους αλλά και μαθητές που διψούν για μάθηση. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να χάσουν τα παιδιά τις εκδρομές τους αλλά και να μην συμμετέχουν στην παρέλαση της 25 Μαρτίου,σε μια εποχή που τόσο ανάγκη υπάρχει να μην σβήσει η Εορτή της Εθνικής επετείου και να υπάρχει άμεσος κίνδυνος παράτασης μαθημάτων μέσα στις εορτές του Πάσχα.

Ομάδα γονέων επισκέφθηκε απελπισμένη τον προϊστάμενο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,ο οποίος και αυτός άοπλος με το ισχύον σύστημα, να απορεί για το που θα φτάσει η κατάσταση. Η επόμενη κίνηση είναι ο κ Εισαγγελέας να παρέμβει άμεσα να ανοίξει το σχολείο μας όχι αύριο αλλά τώρα!!!!!!

Κύριοι, που ελέγχεται την μοίρα των παιδιών μας, αφήστε πλέον την όποια μικροπολιτική σκοπιμότητα αφού δεν μπορείτε να βοηθήσετε και κάντε στην άκρη να αλλάξει νοοτροπία αυτή η χώρα.Αφήστε τα παιδιά μας να διδαχθούν όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου μήπως και σώσουμε ότι σώζεται!!! 

Αγανακτισμένοι γονείς μαθητών του μουσικού σχολείου Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου