Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Και όμως, η αρχική απόφαση έκανε λόγο ο Α.Σ. Πάργας να παραμένει κλειστός ! Άριστα έπραξε η Δημοτική αρχή Πάργας


Ας ξεκινήσουμε από την αρχή το θέμα που θα μας απασχολήσει στην ανάρτηση και δεν είναι άλλο από την αστυνόμευση στην Π.Ε. Πρέβεζας όπου κανείς πόσο μάλλον ο υπογράφων του άρθρου - δεν αμφισβητεί πως στόχος και σκοπός είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη, αυξημένη αλλά και εμφανής αστυνόμευση από την Α.Δ. Πρέβεζας στο πλαίσιο του νέο σχεδίου της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ.

Θεωρούμε πως για το παραπάνω δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση πως όλοι συμφωνούν στην αυξημένη αστυνόμευση και πως οι προθέσεις της Διοίκησης της Α.Δ. Πρέβεζας είναι προς όφελος και το συμφέρον των πολιτών. 

Το προηγούμενο ως βασική αρχή, πάμε όμως παρακάτω:

Πριν από λίγες μέρες όμως προκλήθηκε αναστάτωση, αφού στάλθηκε έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε πως "Κατά το ωράριο 15:00 μ.μ. - 7:30 π.μ. ο αστυνομικός σταθμός Πάργας θα παραμένει κλειστός και η περιφέρεια του θα αστυνομεύεται από το αντίστοιχο Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου"

Το ίδιο ίσχυε και για τους λοιπούς Αστυνομικούς Σταθμούς της περιοχής. 

Έπειτα από την απόφαση αυτή την οποία γνωστοποίησε - κοινοποίησε η Δ.Α. Πρέβεζας, προφανώς προκλήθηκαν αντιδράσεις αλλά και ανησυχία στους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών . 

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PrevezaBest στο πλαίσιο αυτό και ειδικά για την περίπτωση του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, όταν επισκέφθηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, μεταξύ άλλων θεμάτων εξέφρασαν την ανησυχία αλλά και τον προβληματισμό για την απόφαση που πάρθηκε και έκανε λόγο για κλείσιμο ουσιαστικά του Α.Σ. Πάργας .

Έπειτα και σε νέο έγγραφο, η Α.Δ. Πρέβεζας σε μια προσπάθεια (ίσως) να καταλαγιάσει τον πανικό που προκλήθηκε από την ανωτέρω απόφαση, συμπληρωματικά διευκρίνισε πως "οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων μπορούν όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας στο πλαίσιο της εμφανούς αστυνόμευσης του σχεδίου ΠΕΡΣΕΑΣ να διαθέτουν κατά τις ώρες 14:00 -22:00 και 22:00 έως 6:00 πμ προσωπικό από τους Αστυνομικούς Σταθμούς, σε άλλη περίπτωση οι αστυνομικοί που θα υπηρετούν στους Αστυνομικούς Σταθμούς θα εκτελούν κανονικά τα καθήκοντα τους"

Στην συνέχεια η δημοτική αρχή Πάργας, εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου, δείτε ΕΔΩ , με το οποίο μεταξύ άλλων τόνιζε πως Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νίκου διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του Δήμου ότι ο Αστυνομικός Σταθμός Πάργας,  όχι μόνο θα  συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αλλά θα  ενισχυθεί με πρόσθετο προσωπικό  προκειμένου να επιτηρεί την εφαρμογή του νόμου στην ευρύτερη τουριστική περιοχή της παραλιακής ζώνης Πρέβεζας- Θεσπρωτίας.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αντώνη Νάστα, ορθός επισκέφτηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ.Νίκου, αφού, όπως αναφέρουμε παραπάνω, η αρχική απόφαση της Α.Δ. Πρέβεζας για τον Αστυνομικό Σταθμό Πάργας ήταν "κατά το ωράριο 15:00 μ.μ. - 7:30 π.μ. να παραμένει κλειστός και η περιφέρεια του να αστυνομεύεται από το αντίστοιχο Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου. (Μήπως αυτό το σημείο περί κλεισίματος, το οποίο και αναφέρουμε είναι αναληθές ; Το PrevezaBest  πάντοτε ήταν ανοιχτό σε απαντήσεις - διαψεύσεις ...

Άρα, αν δεν αμφισβητείται αυτό το οποίο σήμερα το PrevezaBest  δημοσιοποιεί αποκλειστικά, πως η αρχική απόφαση ήταν ο Α.Σ. Πάργας να παραμένει κλειστός 15:00 μ.μ. -7:30 π.μ., πράγμα που η δημοτική αρχή πληροφορήθηκε εγκαίρως και αντέδρασε άμεσα, που έγκειται η παραπληροφόρηση και το ψευδές του όλου θέματος ;;;;; 

Η δημοτική αρχή Πάργας έπραξε ως όφειλε για το συμφέρον των δημοτών της...διότι οι άνθρωποι αυτοί με επικεφαλής τον δήμαρχο, γνώριζαν......την αρχική απόφαση...

Μάλιστα, άτομο που κατέχει ιδιαίτερα υψηλό αξίωμα, μόλις το PrevezaBest  ανήρτησε το ζήτημα που αφορούσε, όχι για τον Α.Σ. Πάργας, διότι αυτό δεν ήταν σε γνώση μας, αλλά για τους Α.Σ. Λούρου και Ζηρού, δείτε ΕΔΩ , επικοινώνησε μαζί μας και έκανε λόγο ότι δημοσιοποιούμε FAKE NEWS !!!!

Του το επιστρέφουμε....!! 

Το PrevezaBest λοιπόν, λειτουργεί κατόπιν ρεπορτάζ και διασταύρωση των πληροφοριών μας, η εγκυρότητα των οποίων καθημερινά επιβραβεύεται από το αναγνωστικό μας κοινό.. Διότι εμείς βρισκόμαστε έξω στην κοινωνία, στο πεζοδρόμιο και μαχόμαστε για την είδηση....δίχως να λειτουργούμε καθ'υπόδειξιν, δίχως να διεκδικούμε το ρόλο του "αστυφύλαξ του διαδικτύου και δη του συνηγόρου πολιτικής αγωγής", δίχως να βάζουμε τα όποια θέματα κάτω από το χαλί προς τέρψιν των όποιων συμφερόντων, διότι αρχή μας ήταν και παραμένει η ανάδειξη τους, διότι μόνο τότε βρίσκουν την λύση τους.

Όλα τα υπόλοιπα... είναι δημόσιες σχέσεις....Και Μακριά από εμάς !

Χρήστος Ανεμοζάλης 

ΥΓ1: Αν αμφισβητείται κάτι των όσων αναφέρουμε, εδώ είμαστε να το αποδείξουμε χειροπιαστά.  

ΥΓ2: Δεν είχαμε καμία πρόθεση και κανένα σκοπό να επανέρθουμε σχετικώς, πλην όμως,  το οφείλαμε στους αναγνώστες μας και κυρίως στο κύρος και την εγκυρότητα του μέσου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου