Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Στην Πρέβεζα περιόδευσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, Κατερίνα Κούτρη


Όπως αναφέρεται, η επιχειρηματίας Κατερίνα Κούτρη υποψήφια για τις ευρωεκλογές με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη θα δώσει την μάχη για μια ισχυρή Ένωση Κεντρώων για μια ισχυρή φωνή στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ήπειρο, πρώτος σταθμός ήταν η πόλη της Πρέβεζας όπου σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής πραγματοποίησε επισκέψεις σε θεσμικούς και φορείς της πόλης.

Συγκεκριμένα, η κ.Κούτρη συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου και με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ.Μπαίλη όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί γύρω από ζητήματα που αφορούν τόσο τον Νομό όσο και τον Δήμο της Πρέβεζας. Μάλιστα, κατά την επίσκεψη της στο γραφείο του Δημάρχου, παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Ντίτσος. 



Ακολούθως, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΟΑΕΔ Πρέβεζας, όπου ενημερώθηκε για διάφορα προγράμματα του φορέα από τον προιστάμενο, Δημήτρη Κώτση, ενώ, ενημέρωση για ζητήματα της επιχειρηματικότητας αλλά και τα προβλήματα του εμπορικού κλάδου, έγινε στο Επιμελητήριο από τον Πρόεδρο, Γιάννη Μπούρη.



Στην συνέχεια η κ.Κούτρη επισκέφτηκε διάφορες περιοχές της Ηπείρου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου