Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2019

Αθόρυβα… αλλά αποτελεσματικά!, Ο Αντώνης Μπέζας, που τόσα γράφτηκαν.., σαν ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Πάργας !



Η εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Καναλλάκι, δείτε ΕΔΩ, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι πολίτες είδαν με τα μάτια τους να γίνεται πράξη ένα  σύγχρονο αθλητικό κέντρο  -γιατί  δεν είναι μόνο το Γυμναστήριο αλλά και οι υπόλοιποι χώροι-   που επί χρόνια  παρέμενε ημιτελές και  σε πλήρη εγκατάλειψη. Το απίστευτο, έγινε αληθινό!

Με το δίκιο του ο Δήμαρχος Αντώνης Νάστας  ανέφερε στην ομιλία του ότι η συγκεκριμένη ημέρα ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της θητείας  του στην Αυτοδιοίκηση. Γιατί   έδωσε   μεγάλη μάχη και  αντιμετώπισε ένα πρόβλημα  που  έμενε  ανοικτή πληγή για το  Δήμο του.

Σ’ αυτή τη μάχη, αθόρυβα, όπως πάντα στην πολιτική του καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά ουσιαστικά και αποτελεσματικά, είχε έναν μεγάλο και έμπειρο συμπαραστάτη.

Ο Αντώνης Μπέζας, που τόσα γράφτηκαν όταν ήλθε σαν ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Πάργας, δεν ήταν στην πρώτη γραμμή των επισήμων. Διακριτικά κάθισε ανάμεσα στον κόσμο και διακριτικά αποχώρησε πριν τη λήξη της εκδήλωσης. Και άλλοι βοήθησαν. Ήταν όμως αυτός που «βρήκε τη λύση»  του προβλήματος,  «ξαναζωντάνεψε» το έργο και έδωσε τη δυνατότητα στο Δήμο Πάργας να διεκδικήσει τη χρηματοδότηση.

Υποθέτω πως έκλεισε  έτσι πολλά στόματα κακοπροαίρετων…

Χρήστος Ανεμοζάλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου