Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 30, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Σταύρος Αμάραντος τολμά και καταθέτει προτάσεις...


Ως PrevezaBest το έχουμε ξαναγράψει, ότι μέχρι σήμερα ο μόνος συνδυασμός στο Δήμο Πρέβεζας που επεξεργάζεται θέσεις προτείνοντας παράλληλα και συγκεκριμένες λύσεις είναι η "Λαϊκή Συσπείρωση " του υποψήφιου Δημάρχου Σταύρου Αμάραντου.


Δύο σημαντικά θέματα μέχρι σήμερα, αυτά των σκουπιδιών (ΕΔΩ) και των υδρογονανθράκων (ΕΔΩ) που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αποτέλεσε αντικείμενο ξεχωριστής εκδήλωσης, όπου υπήρξε διάλογος, αναπτύχθηκε προβληματισμός και βέβαια κατατέθηκαν προτάσεις. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην εκδήλωση του Σαββάτου 4/5 με θέμα τους υδρογονάνθρακες. 

Και όπως πληροφορούμαστε θα υπάρξει και συνέχεια, προκειμένου όπως λένε στελέχη της παράταξης, οι πολίτες να "πάνε στην κάλπη " ενημερωμένοι για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή . 

Εμείς από την πλευρά μας αυτή την προεκλογική τακτική του κ. Αμάραντου την θεωρούμε σωστή και μάλιστα πολλοί συμπολίτες ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τις συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κρίνουν ότι κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση. Και μάλιστα προτρέπουν και τους άλλους συνδυασμούς να πάρουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και να συζητήσουν σοβαρά θέματα όπως, το λιμάνι, το νοσοκομείο, την εκπαίδευση, τα στρατόπεδα, τα αδέσποτα ζώα , κλπ, κλπ. 

Ας μη μείνουμε λένε μόνο σε εκδηλώσεις με μονολόγους ή σε επικοινωνιακά μηνύματα, για το πόσο λίγο ή πολύ "έχουμε το Δήμο στην καρδιά μας" ή σε συγκεντρώσεις που θα επιχειρείται να φανεί πόσο λιγότερο ή περισσότερο κομματικός είναι ο κάθε συνδυασμός. Όπως έχουμε ξαναγράψει συγκεντρώσεις των 200-250 ατόμων όλοι οι συνδυασμοί μπορούν να κάνουν, αρκεί ο κάθε υποψήφιος σύμβουλος να πάρει την οικογένειά του και 2-3 φίλους. 

Καλές είναι κι αυτές, δεν λέμε να μη γίνουν. Απλά να κάνουμε και κάτι διαφορετικό.. 

Προτείνουμε παράλληλα, έστω και τώρα τον τελευταίο μήνα, για να ενημερωθούν οι δημότες όσο γίνεται καλύτερα,να γίνουν ανοιχτές συζητήσεις με συγκεκριμένα θέματα, ώστε ως ψηφοφόροι να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το δήμο, αλλά και την περιφέρεια. 

Ο Σταύρος Αμάραντος το κάνει, ας τον μιμηθούν και άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι..

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου