Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Το Stoiximan.gr δίνει τις προβλέψεις του - Δείτε τις αποδόσεις των υποψήφιων δημάρχων


Λιγότερες από 50 μέρες μένουν πλέον μέχρι τις Δημοτικές εκλογές και η αντιπαράθεση των υποψηφίων στο Δήμο Πρέβεζας εντείνεται .

Καθημερινά ακούμε και βλέπουμε , όχι θέσεις και προτάσεις για το Δήμο και τους πολίτες , αλλά όπως έχουμε ξανατονίσει η μάχη να δίνεται στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων .

Τις τελευταίες μάλιστα μέρες στο παιχνίδι της "προπαγάνδας" , έχει μπει και μια ακατάσχετη φημολογία για "αουτσάιντερ" και "φαβορί", αλλά ακόμη και για ποσοστά που προκύπτουν από μυστικές "δημοσκοπήσεις"  που τάχα έγιναν και μάλιστα ένας από τους υποψήφιους ισχυρίζεται ότι έχει ποσοστά πάνω από 40% και ο δεύτερος είναι μακράν πίσω με ποσοστά κάτω από 20%.

Εμείς επαναλαμβάνουμε , ότι όλα αυτά είναι "όνειρα θερινής νυκτός " και όσοι τα ισχυρίζονται το κάνουν αφ' ενός για να "ντοπάρουν" τους συνεργάτες τους , αφ' ετέρου να καταφέρουν να πείσουν άτομα να μπουν στα ψηφοδέλτιά τους.

Όποιος έχει κάνει δημοσκόπηση αν θέλει να γίνει πιστευτός τη δίνει στη δημοσιότητα με όλα τα στοιχεία της έρευνας , διαφορετικά αυτά που ακούγονται είναι "ραδιοαρβίλες" τις οποίες εμείς ούτε πιστεύουμε , ούτε αναπαράγουμε.

Όπως μάλιστα γράψαμε πριν 2-3 μέρες το Δήμαρχο τον βγάζουν οι πολίτες και όχι τα Παράκεντρα , ούτε πολύ περισσότερο οι φήμες και οι ψίθυροι.

Σε ότι μας αφορά θα επιμείνουμε να δημοσιοποιούμε μόνο τις απόψεις της κοινής γνώμης, όπως εμείς την εισπράττουμε και βεβαίως ότι επίσημες μετρήσεις πέφτουν στην αντίληψή μας.

Σήμερα λοιπόν δίνουμε στους αναγνώστες μας ,  ΕΠΙΣΗΜΕΣ προβλέψεις για το Δήμο Πρέβεζας, όπως καταγράφονται στο επίσημο stoiximan.gr και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Τονίζουμε για όσους δεν είναι μυημένοι στις στοιχηματικές προβλέψεις , ότι όποιοι έχουν τη  μικρότερη απόδοση, αυτοί έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης.

(Για μεγέθυνση κλικ στην εικόνα)



Από τα παραπάνω στοιχεία φαίνεται ότι, στη δεύτερη Κυριακή θα αναμετρηθούν οι κ. Μπαίλης και Νίτσας, ενώ ο κ. Γεωργάκος τον οποίο κάποιοι τον θεωρούν και τον προβάλλουν  ως "φαβορί" βρίσκεται στην  5η θέση.

Τέλος να πούμε ότι οι προβλέψεις αυτές , αφορούν αυτή την περίοδο και βεβαίως ενδεχομένως να ανατραπούν μετά από κάποιο διάστημα και μέχρι τις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου