Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια Βδομάδα πριν τις Εκλογές...


Μόλις μια βδομάδα απομένει μέχρι τις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου και όλοι κόμματα και υποψήφιοι εντείνουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους να ...τους προτιμήσουν .

Οι συγκεντρώσεις και οι περιοδείες των υποψηφίων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ  έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα πρώτα ψηφοδέλτια κομμάτων και  συνδυασμών και πλέον οι υποψήφιοι πέραν των άλλων υποχρεώσεών τους , έχουν ξεκινήσει  να  τα σταυρώνουν και να  τα μοιράζουν.

Πάντα άλλωστε  η τελευταία βδομάδα ήταν αφιερωμένη στη μάχη του ψηφοδελτίου και του σταυρού ...

Στο δήμο Πρέβεζας η προεκλογική εκστρατεία εξελίσσεται σε ιδιαίτερα ήπιους τόνους, απουσιάζουν οι αντεγκλήσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις, ενώ δυστυχώς ακόμα οι περισσότεροι συνδυασμοί πέραν κάποιων γενικόλογων διακηρύξεων,  δεν έχουν καταθέσει  συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες άρχισαν πάλι να  κυκλοφορούν διάφορες φήμες  για δημοσκοπήσεις που έχουν κάποιοι στη διάθεσή τους και οι οποίες δίνουν αποτελέσματα που βολεύουν συγκεκριμένο υποψήφιο, όμως δεν τολμούν να τις δημοσιεύσουν ή να τις ανακοινώσουν δημόσια, γιατί απλά δεν ...υπάρχουν και  αφήνουν τα  "γνωστά παπαγαλάκια" να τις κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως δήθεν μυστικές...

Εμείς δεν χρειαζόμαστε καμιά δημοσκόπηση για να κάνουμε την εκτίμηση μας .

Μιλάμε καθημερινά με δεκάδες πολίτες, "όλων των αποχρώσεων και όλων των προτιμήσεων" και έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και γνώμη .

Εμείς και πάλι επιμένουμε ότι μέχρι στιγμής, 7 μέρες πριν τις εκλογές και δεν έχουμε ακόμη διαπιστώσει ότι κάποιος υποψήφιος  θεωρείται το μεγάλο φαβορί και ξαναλέμε ότι υπάρχουν 3 συνδυασμοί, οι οποίοι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τις δύο πρώτες θέσεις , χωρίς να αποκλείουμε και εκπλήξεις της τελευταίας βδομάδας, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας τις τελευταίες μέρες....

Για μας ένα είναι το απολύτως βέβαιο .

Δεν υπάρχει κανένας συνδυασμός, που να έχει ποσοστά 30-35%, όπως σκόπιμα διαρρέουν διάφοροι για τους δικούς τους λόγους και αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κάποιος καλόπιστος, από τις συζητήσεις που γίνονται στα γνωστά πολιτικά στέκια της πόλης .. 

Όπως έχουμε ξαναγράψει δύσκολα θα υπάρξει συνδυασμός που θα εκλέξει περισσότερους από 8 συμβούλους , καθώς κανείς δε φαίνεται να  συγκεντρώνει ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά και γι' αυτό  ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μας, για να δημιουργηθεί σταθερή Δημοτική πλειοψηφία δεν θα  αρκούν δύο συνδυασμοί, αλλά θα απαιτούνται ευρύτερες συνεργασίες ..

Ας τα σκεφτούν αυτά οι υποψήφιοι και ας χαράξουν από τώρα την στρατηγική τους..

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου