Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 18, 2019

Το debate Μπάρκα - Καραγκούνη στον ΑΝΤ1


Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη ο υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπάρκας και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή την υπόθεση της χορήγησης άδειας στον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και τις παροχές της κυβέρνησης.


Ο κ. Μπάρκας τόνισε ότι «ο κ. Κουφοντίνας είναι καταδικασμένος για σωρεία παραβάσεων, και ο ίδιος κάνει χρήση των διαδικασιών που έχουν οι κρατούμενοι. Ευτυχώς στη χώρα μας, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Προφανώς η ΝΔ επειδή βρίσκεται σε πανικό, επαναφέρει το αίσθημα ανασφάλειας στη χώρας. Η ευαισθησία της ΝΔ και του κ. Καραγκούνη είναι λιγάκι διττή. Επί κυβέρνησης ΝΔ, ο κ. Ξηρός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για εγκλήματα της ίδιας οργάνωσης, πήρε άδεια και δεν εμφανίστηκε ποτέ».
Από την πλευρά του, ο κ. Καραγκούνης υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα. Εμείς δεν θέλουμε ο κάθε Κουφοντίνας να σουλατσάρει ελεύθερα στο Κολωνάκι, εκεί που σκότωσε τα θύματά του. Είναι άλλη η ιδεολογική προσέγγιση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο μας έχει καταγγείλει για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει αυτή η κυβέρνηση και μπορούν οι τρομοκράτες και ισοβίτες να βγαίνουν έξω με τέτοια ευκολία».
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου