Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2019

ΗΠΕΙΡΟΣ: Με καλό καιρό το Σαββατοκύριακο – Σε άνοδο η θερμοκρασία


Μετά τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και τις βροχές των προηγούμενων ημερών, όλα δείχνουν ότι από το Σαββατοκύριακο και μετά οδεύουμε σιγά - σιγά προς στο καλοκαίρι...

Το Σάββατο 18/5 θα επικρατεί ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, με λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στο εσωτερικό της περιφέρειας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, από 13 έως 24 στα παράκτια τμήματα από 7 έως 24 στα ημιορεινά και από 5 έως 20 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 3 μποφόρ.

Την Κυριακή ο καλός καιρός θα συνεχιστεί, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο 1 με 2 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι νεφώσεις ενδέχεται τοπικά θα είναι αυξημένες, δίχως όμως να δώσουν κάποιο φαινόμενο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια με μικρή ενίσχυση, φτάνοντας τοπικά τα 4 μποφόρ.

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, με πιθανότητα για λίγες σποραδικές βροχές κυρίως στα παράκτια και βόρεια τμήματα της περιφέρειας. Από την Τρίτη όμως και έως και το τέλος της εβδομάδας θα επικρατεί ηλιοφάνεια, ενώ περιμένουμε και μικρή περαιτέρω άνοδο του υδραργύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου