Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Στέργιος Γιαννάκης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών καθώς και για τον Νίκο Γεωργάκο



Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης σχολιάζοντας την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Στις χθεσινές εκλογές, ο ελληνικός λαός με εξαιρετική ωριμότητα, είπε όχι στην πολιτική Τσίπρα, την πολιτική των ψευδαισθήσεων, των εξαπατήσεων, των παλινωδιών, των υποκριτικών συμπεριφορών, της ληστρικής φοροεπιδρομής, των εθνικών υποχωρήσεων και των ψεμάτων.

Με την σαρωτική νίκη της Ν.Δ. ύστερα από 7 χρόνια εκλογικής κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είπαν ένα εμφαντικό όχι, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα για Κυβερνητική αλλαγή, για επιστροφή στην κανονικότητα, για εθνική ανάταξη και ανάπτυξη.

Ίδιο ήταν και το μήνυμα που εστάλη και σε τοπικό επίπεδο: Με διαμορφωμένο πλέον το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Πρέβεζας και εν όψει της εκλογής Δημάρχου την επόμενη Κυριακή, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Γεωργάκου έχει όλα τα εχέγγυα, την θέληση, την γνώση, την εμπειρία και την προοπτική για να εξασφαλίσει αφ’ ενός ευρύτερες συναινέσεις, να γυρίσει σελίδα στον Δήμο και αφ’ ετέρου να υπάρξουν οι προαπαιτούμενες αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Του εύχομαι από καρδιάς, τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του, κάθε επιτυχία.

Είμαι βέβαιος ότι θα δουλέψουν για το συλλογικό συμφέρον με ευθύνη, συνέπεια και αγάπη για την πόλη μας και τα Δημοτικά της Διαμερίσματα και τελικά για τους ανθρώπους μας.

Από το Γραφείο Τύπου                                                             
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου