Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η επιτυχία-εκλογή δεν είναι οριστική, η αποτυχία-μη εκλογή δεν είναι μοιραία


Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίσεις. Και εμείς συνεχίζουμε και δηλώνουμε για μια ακόμη φορά, ενεργοί δημότες Πρέβεζας.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις Πρεβεζάνες, σε όλους τους Πρεβεζάνους, τις φίλες και τους φίλους, που με στήριξαν και μας στήριξαν, στον δύσκολο και σκληρό αγώνα μας, ώστε να αναδείξουμε το πραγματικό διακύβευμα των δημοτικών αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Υπερασπιστήκαμε την Πρέβεζα και τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα. Το ποσοστό που έλαβε η ''Δημοτική Ανατροπή'' και ο Βαγγέλης Ροπόκης είναι ένα ποσοστό ελπίδας για το μέλλον του Δήμου Πρέβεζας. Ευχαριστώ ακόμη όλους τους συνυποψήφιους μου, για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί. Συγχαρητήρια στους υποψήφιους Δημάρχους που διεκδικούν την ψήφο μας, την επόμενη Κυριακή. 

Ελπίζω αυτός που θα επικρατήσει, να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της Πρέβεζας και να μην δει την περίοδο της επόμενης διαχείρισης τον Δήμου μας, ως σκαλοπάτι κομματικής ανέλιξης και προσωπικής προβολής ή ως μια περίοδο ολοκλήρωσης της συμμετοχής του στα κοινά. Εμείς συνεχίζουμε. 

Ζωή Παλιούρα, 
οικονομολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου