Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Δήμος Πρέβεζας, Κάποιοι άρχισαν να χάνουν από τώρα τον ύπνο τους...


Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την "μεγάλη" μέρα της Κυριακής και κάποιοι που ασχολούνται με το Δήμο Πρέβεζας, έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους...

Ο βασικός  λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι είχαν "καβαλήσει το καλάμι"  όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα βλέποντας ότι  φτάνει η ώρα της τελικής  κρίσης, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Είναι γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι όλα είναι εύκολα και αρκεί να βγάζεις βιντεάκια και δελτία τύπου ή κάποιοι άλλοι να  υπόσχεσαι θέσεις αντιδημάρχων και προέδρων ή ακόμη και διορισμούς για να κερδίσεις "τις καρδιές", συγνώμη τις ψήφους ήθελα να πω των ψηφοφόρων..

Είναι γιατί, κάποιοι "παραμύθιαζαν" τους δικούς τους υποψήφιους  ότι θα κάνουν "υγιεινό περίπατο" αφού θα έχουν την πλήρη  κομματική στήριξη, κάποιοι άλλοι ότι έχουν εξασφαλίσει  ποσοστά πάνω από 30% και θα εκλέξουν 12 και 15 συμβούλους και άλλοι ότι κερδίζουν άνετα γιατί τους στηρίζουν συγκεκριμένοι κομματικοί και πολιτικοί παράγοντες κοκ.

Όλα αυτά  βέβαια  αποδείχτηκαν στην πράξη ότι είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει "λόγια του αέρα" και οι πολίτες του δήμου έχουν και μνήμη και κρίση και κυρίως αξιοπρέπεια .

Θα δώσουν έτσι την καλύτερη απάντησή τους την Κυριακή και τότε θα δούμε ποιος θα κλάψει ..

Μαθαίνω πάντως ότι σε συγκεκριμένο επιτελείο υποψηφίου, όταν συνειδητοποίησαν ότι μάλλον θα πάρουν μόνο 6-7 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως άλλωστε  γράφει το PrevezaBest τόσο καιρό, έχουν πέσει σε βαριά κατάθλιψη και μάλιστα έχουν καλέσει για την Κυριακή το βράδυ να βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο "ειδικός καρδιολόγος" για κάθε ενδεχόμενο..

Γιατί δεν είναι μόνο ότι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 2ης Κυριακής, είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστούν την αντίδραση των 43 και πλέον υποψηφίων συμβούλων που δεν θα εκλεγούν .

Αφού δυστυχώς  όλοι νόμιζαν ότι θα εκλεγούν , είτε γιατί δεν είχε φροντίσει κανένας να τους προετοιμάσει ότι με το νέο σύστημα εκλογής θα βγουν μόνο πολύ λίγοι από κάθε συνδυασμό, είτε γιατί σε όλους είχαν υποσχεθεί ότι θα τους πριμοδοτήσουν.

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι καλώς ή κακώς ξεσπούν στον επικεφαλής.
Τότε  δεν θα αρκούν συναισθήματα  "ότι τους εκτιμά πολύ και τους έχει στην καρδιά του", όπως τους έλεγε όλο αυτό τον καιρό,  αλλά πειστικές απαντήσεις για το κακό τελικό  αποτέλεσμα .

Είναι λοιπόν να μη χάνουν τον ύπνο τους;;;;

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική !!

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου