Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Για «γερή πρωτιά» ο Αντώνης Νάστας στην Πάργα!



Ημέρες του 2014,  όταν    εκλέχθηκε με 65% από την πρώτη Κυριακή,  θυμίζουν οι τελευταίες ημέρες  στις περιοδείες του νυν και  υποψήφιου Δήμαρχου Πάργας Αντώνη Νάστα.


Ο  ανανεωμένος συνδυασμός του «Δημοτική Ενωτική Πορεία»,  συσπειρώνει όλο και περισσότερο κόσμο, πολίτες από διάφορες πολιτικές κατευθύνσεις, καθώς το έργο που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια είναι  πλέον φανερό και αναγνωρίσιμο.  Στο εκλογικό του κέντρο στο Καναλλάκι, δεν σταματούν να χτυπούν τα  τηλέφωνα… «Μόνο ο Νάστας μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και το έχει αποδείξει στην πράξη», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εμείς «μιλάμε με τα έργα μας» είναι  η απάντηση στην κριτική που γίνεται από τους άλλους συνδυασμούς και ένα από   τα βασικά  προεκλογικά συνθήματα του Αντώνη Νάστα.  «Έργα, που   χρειάζονται δουλειά  και προγραμματισμό,  και όχι στείρα αντιπολίτευση στα καφενεία. Ασχολούμαστε για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των συμπολιτών μας αλλά κοιτάμε και το μέλλον. Ασχολούμαστε και  με τα μεγάλα,  που θα φέρουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας  για τα νέα παιδιά στον τόπο μας»,  υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

Ένα τέτοιο μεγάλο έργο, μοναδικό στην Ελλάδα,  είναι η δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου του Αχέροντα, που βρίσκεται σε διαδικασία χωροθέτησης στην περιοχή του Αρχαιολογικού χώρου του Νεκρομαντείου.

Και συνεχίζει ο Αντώνης Νάστας: «Εμείς είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι. Οι άλλοι, είναι μόνο  στα λόγια… Εμείς  είμαστε  πραγματικά   αδέσμευτοι. Η πόρτα μας είναι ανοικτή πάντοτε, και για όλους,  χωρίς καμιά  απολύτως εξαίρεση. Για μας, πάνω απ’ όλα είναι η Αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε».

Παρά τους  πολλούς συνδυασμούς που υπάρχουν αυτή τη φορά στο  Δήμο Πάργας, και τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει το νέο σύστημα της απλής αναλογικής,   πάει για «γερή πρωτιά» ο Αντώνης Νάστας!!!

Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου