Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Μαρίνα Τζώκα, ο άσσος στο μανίκι του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Μπαίλη στην Δ.Ε. Λούρου

Μαρίνα Τζώκα, προσδίδει ομορφιά και φρεσκάδα στην Δημοτική Συνεργασία..

Η Μαρίνα Τζώκα είναι άσσος στο μανίκι του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.


Νέα, όμορφη, σαγηνευτική...

Η συντακτική ομάδα του PrevezaBest  την ξεχώρισε για διάφορους λόγους...

Πέραν της εξωτερικής της εμφάνιση, κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, ενώ μιλά άπταιστα αγγλικά. 


Αν νομίζεις, ότι το μεγάλο της ατού είναι η εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, ίσως να κάνεις λάθος, αφού, όσοι την γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, ευφυή άνθρωπο, όπου μεταξύ άλλων διακρίνεται για την προσφορά, τον εθελοντισμό, καθώς και για την ανιδιοτέλεια...

Αποτελεί από τις περιπτώσεις των νέων ανθρώπων που αξίζει να της δοθεί η ευκαιρία ενασχόλησης με τα κοινά μέσα από μια θέση στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αφού εκτός των ιδεών της που σε σχεδόν καθημερινή βάση καταθέτει στα Social,  είπαμε.... θα προσδώσει χάρη και νεανικό αέρα.

Η ίδια, αποτελεί απτό παράδειγμα της ανανέωσης του ψηφοδελτίου του Χρ.Μπαίλη.

Επίσης, η Μαρίνα έχει μέσα της το επιχειρείν, αφού, παρά το νεαρό της ηλικίας της διατηρεί με επιτυχία κατάστημα στο Λούρο. Μάλιστα, η ίδια δεν κρύβει την αγάπη της για τις τουριστικές επιχειρήσεις που σύντομα σκοπεύει να ασχοληθεί.


Η Μαρίνα που κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε. Λούρου  με την Δημοτική Συνεργασία του Χρ. Μπαίλη, έκανε πρόσφατα μια εντυπωσιακή ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο FB κερδίζοντας τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η ίδια θα γράψει:


Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Οδεύουμε στην τελική ευθεία των εκλογών, όπου με τις επιλογές μας θα ορίσουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν και θα αναλάβουν την τύχη του δήμου μας.
Ζητώ λοιπόν την αμέριστη εμπιστοσύνη και στήριξη Σας, δίνοντας μου την ευκαιρία και την υπεροχή να αγωνιστώ για τα κοινά προβλήματα του τόπου μας, να αναλάβω με πυγμή την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και την κάλυψη των αναγκών του δήμου μας.

Με βεβαιότητα η ομάδα που εσείς θα σχηματίσετε με την ψήφο σας και με αρχηγό τον Χρήστο Μπα'ί'λη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα όφελος κοινό, για έναν σύγχρονο, αναπτυγμένο και λειτουργικό δήμο.

Via trita, via tuta ( Δρόμος περπατημένος, δρόμος σιγουρος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου