Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 19, 2019

Συνεχίζει να οργώνει όλο το νομό ο Δημήτρης Κώτσης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το "ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ" του ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΨΑ


Σε καθημερινή βάση,  επισκέπτεται Δήμους και κοινότητες του νομού και συζητάει με τους πολίτες, καταγράφοντας προβλήματα και προτάσεις αναλαμβάνοντας από την πλευρά του συγκεκριμένες δεσμεύσεις .

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλει τον βοηθάει πάρα πολύ  η μεγάλη εμπειρία και οι γνώσεις που έχει αποκτήσει από την πολύχρονη ενασχόλησή του   με την Αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού.

Όπως έχουμε ξαναγράψει ,πολλοί τον θεωρούν και δικαίως ως ένα από τα "πολύ δυνατά χαρτιά"  του συνδυασμού του Γιώργου Ζάψα και αυτό ...του δημιουργεί περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις .

Ο ίδιος συνεχίζει να  κρατά χαμηλούς τόνους και να δίνει τον συλλογικό και προσωπικό του αγώνα . όπως αυτός γνωρίζει πολύ καλά , αφού κάθε φορά που πήρε μέρος σε εκλογές πάντα κατάφερνε να εκλεγεί και μάλιστα σε καλή σειρά.

Αυτό θα επιχειρήσει και αυτή τη φορά , έχοντας ως συμμάχους τους πολυάριθμους φίλους που έχει σε κάθε πόλη και κοινότητα του νομού.

Εμείς απ' την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου