Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πορεία δια μαρτυρίας για τον άδικο χαμό του 'Γιωργάκη'


Σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε αύριο στις 9.00 το πρωί στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας, όπου θα ξεκινήσει πορεία δια μαρτυρίας για τον άδικο χαμό του 'Γιωργάκη'. 

Διαδηλώνουμε για  την  έλλειψη  τήρησης βασικών κανόνων κυκλοφορίας στην πόλης μας, έλλειψη ποδηλατόδρομων, κατά της εγκληματικής αμέλειας των οδηγών και την ολιγωρία της πολιτείας να προστατεύσει τα παιδιά μας και όλους τους πολίτες της Πρέβεζας .

Αφετηρία το 4ο Γυμνάσιο - Πορεία προς Λασκαράτου -  Φόρος , αποκλεισμός του κυκλικού κόμβου και διαμοίραση φυλλαδίων στους διερχόμενους - Λεωφόρος Ειρήνης - Καρυωτάκη - Ελευθερίου Βενιζέλου -  Δημαρχείο , όπου και θα επιδοθεί Ψήφισμα διαμαρτυρίας από τους μαθητές μας !!! 

Με κεντρικό σύνθημα μας  ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ  κατεβαίνουμε στο δρόμο και απαιτούμε όλοι μαζί την λήψη άμεσων μέτρων ΤΩΡΑ !!!

Οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου - Ο Σύλλογος Διδασκόντων - Οι Γονείς 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας μόνο ενωμενοι μπορούμε να δώσουμε ένα ηχηρό μυνημα...το οφείλουμε άλλωστε στην οικογένεια του και πάνω από όλα στον ίδιο...ας μην ξεχνάμε ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι...συγχαρητήρια σε ολο το σχολειο που δεν ξεχνάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή