Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην κεντρική πλατεία του Λούρου, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Νίτσας



Στην κεντρική πλατεία του Λούρου ο υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Νίτσας, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΑΝΑΤΠΥΞΗ ΤΩΡΑ, παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη μέρα του Δήμου Πρέβεζας, σε κεντρική ομιλία.


Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους ο Γιώργος Νίτσας, αλλά και σε κάθε δημότη που βλέπει καθαρά την αλλαγή που έρχεται στο Δήμο, με συγκίνηση ανέφερε, ότι έφτασε η ώρα για την κοινή προσπάθεια που θα φέρει νέα προοπτική στο Δήμο. Η νίκη του συνδυασμού μας θεωρείται ορόσημο για τον Δήμο της Πρέβεζας, γιατί μετά από 8 χρόνια στασιμότητας ο Δήμος περνάει σε νέα εποχή. Το μήνυμα αισιοδοξίας που βγήκε από την κεντρική ομιλία στον Λούρο, αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια, που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας και την αρχή του δρόμου της ανάπτυξης για τον Δήμο της Πρέβεζας.


Η νίκη του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ που διαφαίνεται τις τελευταίες βδομάδες και η αποδοχή της, από τους υπόλοιπους υποψηφίους, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα με την συνεργασία όλων. Η προσπάθειά του συνδυασμού δεν έχει αφήσει κανένα ασυγκίνητο, γιατί στόχος του συνδυασμού είναι η συμμετοχή όλων για την ελπίδα που γεννιέται στον Δήμο. Οι αντίπαλοι μέχρι την μέρα των εκλογών είναι οι αυριανοί συνεργάτες στην κοινή προσπάθεια όλων για τον Δήμο που αλλάζει. Ο Γιώργος Νίτσας επανέλαβε, ότι ο συνδυασμός «Ανάπτυξη Τώρα», απαλλαγμένος από κομματικές αγκυλώσεις, εξαρτήσεις και επαγγελματίες πολιτικούς, που στάθηκε και παραμένει ανοιχτός σε όλους όσους το επιθυμούν γεννήθηκε από πολίτες, που δεν επέλεξαν την κομματική τους ιδιότητα για να προσφέρουν στον τόπο τους, αλλά την υπεύθυνη πολιτική στάση. Η ελπίδα στον Δήμο δεν πρόκειται να χαριστεί, αλλά κερδίζεται με αγώνα, στον οποίο συμμετέχουν όλοι, ανεξάρτητα από το πρόσωπο του επικεφαλής, που όπως απέδειξε η μέχρι τώρα πορεία στον δήμο έχει σαν αποτέλεσμα, μόνο συγκέντρωση εξουσιών και αποδιοργάνωση. Ο συνδυασμός «Ανάπτυξη Τώρα» είναι ο συνδυασμός όλων, ανοιχτός σε όλους με κύριο σύνθημα την συμμετοχή όλων και την ελπίδα για όλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου