Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων προς τους υποψηφίους, θέτει ο Σύλλογος Πρέβεζας Αγίου Γεωργίου



Με αφορμή το σημερινό περιστατικό στην περιοχή της Κυανής Ακτής, δείτε ΕΔΩ, ο Σύλλογος Πρέβεζας Αγίου Γεωργίου, θέτει το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων.

ΝΤΡΟΠΗ KAI ΑΙΣΧΟΣ

Ένα ακόμα περιστατικό το ποιο σοβαρό σήμερα 2/5/2019 σε κάτοικο της γειτονιάς μας. Φόβος, θυμός, αμηχανία, απογοήτευση διακατέχει όχι μόνο τα μέλη του συλλόγου μας αλλά και τους δημότες που στερούνται εδώ και πολύ καιρό ως πεζοί και ποδηλάτες τη διαδρομή στο αισθητικό άλσος της πόλης. 


Το περιστατικό συνέβη πλησίον του Δημοτικού καφενείου και υπήρξαν μάρτυρες όλοι οι θαμώνες οι οποίοι έχουν τη διάθεση να προσέλθουν μάρτυρες στην υποβληθείσα μήνυση.

Επιτέλους οι αρμόδιοι πρέπει να επιλύσουν άμεσα το θέμα πριν συμβεί το επόμενο ίσως τραγικό γεγονός. 

Τίθεται πλέον σε όλους τους υποψήφιους το ζήτημα ως μείζον ζήτημα αφού αφορά στην ασφάλεια των συμπολιτών μας. Περιμένουμε την τοποθέτησή τους σε αυτό. 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου 
Ο Πρόεδρος 
Στέφανος Συνέσιος

2/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου