Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2019

Η Προβοκάτσια δεν έχει θέση στις εκλογές του δήμου Πρέβεζας



Μέχρι στιγμής διανύουμε έναν προεκλογικό αγώνα στο δήμο Πρέβεζας, που το επίπεδό του είναι σχετικά ικανοποιητικό (με λίγες εξαιρέσεις!!!).


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών και οφείλουμε να σταθούμε όλοι και όλες στο ύψος που απαιτεί η διαδικασία. 

Τις τελευταίες μέρες ακούγετε,  κυκλοφορούν φήμες και ενδεχομένως θα κυκλοφορήσουν πληρωμένα  γκάλοπ, γκάλοπ  που θα προσπαθήσουν να τα αναρτήσουν σε sait και εφημερίδες. Ξεκαθαρίζουμε ότι η μεγαλύτερη δημοσκόπηση για μας είναι οι καθημερινές μας συναντήσεις με τους δημότες Πρέβεζας, σε κάθε γωνιά του δήμου και ακόμα μεγαλύτερη δημοσκόπηση είναι η κάλπη την 26η του Μάη. Συνιστούμε στους δημότες Πρέβεζας να έχουν ανοιχτά τα μυαλά τους και τα μάτια τους. Κάποια παπαγαλάκια έχουν βγει ήδη στην πιάτσα και μιλάνε για γκάλοπ που θα!!! γίνουν , θα!!!  δημοσιευθούν και ξέρουν πριν καν γίνουν και το αποτέλεσμα !!!   Ποιος τα παρήγγειλε και ποιος τα πλήρωσε; Ποιοι βλέποντας την ήτα ΄΄ξοδεύονται ΄΄ σε τέτοιες τακτικές???  Εμείς είμαστε πάντα εδώ με τις φλόγες των ματιών σας σημαία μας ,  κάθε μέρα που ανταμώνουμε τους δημότες μας  βλέπουμε στα μάτια τους την αγάπη και την στήριξη της ανεξάρτητης παράταξης  μας. κ. Ο Χρόνος μετρά αντίστροφα πλησιάζει η στιγμή, όλοι μαζί να συναντηθούμε με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ανάπτυξη Τώρα» με υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα σε μια ευρεία κοινωνική συμμαχία για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου. Πλησιάζει η μεγάλη νίκη για όλους τους δημότες Πρέβεζας, η νίκη της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Η ανάπτυξη δεν μπορεί να περιμένει.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ..ΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου