Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα ονόματα που φαίνεται να κλειδώνουν για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Ν.Πρέβεζας


Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται όλοι αυτοί που είτε αυτοπροτάθηκαν για τα ψηφοδέλτια είτε τους ζητήθηκε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κόμματος εν όψει των εθνικών εκλογών, δίχως όμως - 26 μέρες πριν τις εκλογές- να έχουν ανακοινωθεί τα ψηφοδέλτια.


Στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest,  όπως σε όλα τα κόμματα, καταληκτική ημερομηνία (και δίχως να γνωρίζουμε αν θα εξαντληθεί),  για την επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων είναι η επόμενη Τετάρτη 19/6. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αυτοί που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια έχουν μόνο 18 μέρες για να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα...

Στον Ν.Πρέβεζας για την γαλάζια παράταξη, κάτι παραπάνω από δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν Βουλευτή κ.Στέργιου Γιαννάκη, όπως άλλωστε όλων των εν ενεργεία βουλευτών. 

Από εκεί και πέρα η δεύτερη ανδρική υποψηφιότητα, όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή του Σπύρου Κυριάκη.

Λόγω όμως ποσόστωσης, για τις δύο γυναικείες υποψηφιότητες, το όνομα της Σέβης Κονταξή είναι αυτό που ακούγονταν από την πρώτη στιγμή, ενώ, τις τελευταίες μέρες για την δεύτερη γυναικεία υποψηφιότητα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η Δήμητρα Ραβανού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου