Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιάννης Μπαίλης "Ο Στέργιος Γιαννάκης ως βουλευτής της ΝΔ στάθηκε σε όλους τους συμπολίτες του με ήθος και αξιοπρέπεια"


Ο Στεργιος Γιαννακης ως βουλευτής της ΝΔ στάθηκε σε όλους τους συμπολίτες του με ήθος και αξιοπρέπεια.

Παρά το γεγονός ότι υπηρέτησε στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπήρξε αρωγός ανελλιπώς   σε όλες τις ενέργειες που αφορούσαν στην  ανάπτυξη του Νομού μας και συμπαραστάτης σε κάθε συμπολίτη μας -ανεξαιρέτως- πού ζήτησε την βοήθεια του.

Με την δυναμική του παρουσία στο κοινοβούλιο έχτισε δυνατές πολιτικές φιλίες, κέρδισε τον σεβασμό όλων των συναδέλφων του και απέκτησε την εμπειρία  για μια πιο ακμαία παρουσία στην βουλή για την αναβάθμιση του τόπου μας.

Είναι  ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος που δεν του παραχωρήθηκε τίποτα χωρίς κόπο, που κατάφερε να εδραιωθεί ως πετυχημένος πολιτικός μηχανικός και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών του.

Όπως  στα χρόνια του πολιτικού του βίου συνέχισε με ήθος και ανθρωπιά να στέκεται δίπλα σε όλους μας, έτσι θα συνεχίσει την ανοδική  πολιτική του πορεία για να προσφέρει στην Πρέβεζα, εφόσον κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη  των συμπολιτών του στις επερχόμενες εκλογές.

Θεωρώ ειλικρινή και εγκάρδια την δήλωση του Στέργιου  Γιαννάκη ότι < είμαι και θα είμαι για όλους πάντα δίπλα σας.>.

                                                    Ιωάννης Κ Μπαίλης 
                                            Δ/ντής Παθολογικής κλινικής ΓΝΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου