Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψηφιότητα της Σέβης Κονταξή

"Σας κοιτάω στα μάτια"

Μ' αυτό το απλό σύνθημα ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ κ. Σέβη Κονταξή -Νάση, καλώντας παράλληλα τους πολίτες του νομού να πουν ένα μεγάλο ΝΑΙ στην Ανανέωση, την Ελπίδα και την Προοπτική της χώρας αλλά και του νομού μας.

Η Σέβη Κονταξή -Νάση, είναι μια νέα αξιόλογη επιστήμονας, εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι όταν κάποιος το θέλει μπορεί να βρει και το χρόνο και ..τον τρόπο για να συμμετέχει στα κοινά.

Πριν από 5 χρόνια ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη και είχε αποτελέσει για πολλούς την έκπληξη των εκλογών  και σήμερα αφού επιλέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από το  μητρώο στελεχών της ΝΔ, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας, με στόχο όπως η ίδια δηλώνει :"γιατί θέλω και μπορώ να εκφράσω μια άλλη οπτική για την πολιτική".

Η ίδια δεν θεωρεί  ότι  μπήκε στο ψηφοδέλτιο, ούτε για συμπλήρωμα, ούτε χάριν της ποσόστωσης.

Θέλει να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά, αλλά και τις γυναίκες του νομού που θέλουν να εκφραστούν ισότιμα και δημιουργικά. 

Δίνει την προσωπική πολιτική της μάχη, έχοντας ως εφόδια τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά κυρίως τη διάθεση να βάλει πλάτη στην κοινή προσπάθεια για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Γι' αυτό πρώτα προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να ρίξουν στην κάλπη, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και μετά ζητάει να την τιμήσουν με το σταυρό προτίμησης.

Και γι' αυτό βρίσκει μεγάλη  απήχηση στους ψηφοφόρους του νομού..

Και θυμηθείτε με ..Θα είναι και πάλι η έκπληξη των εκλογών..

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου