Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί "Η νομική μας αντιδικία με το ΚΤΕΛ αφορά και μόνο στα υπεραστικά λεωφορεία"


Έπειτα από τα δημοσιεύματα του PrevezaBest, σχετικά με την δικαστική διαμάχη του ΚΤΕΛ Πρέβεζας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πρέβεζας, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτήτων Ταξί Πρέβεζας, κ.Σιάρκος μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή έτσι ώστε να γνωστοποιηθούν και οι δικές τους απόψεις επί του θέματος. 

Το PrevezaBest χαίρεται ιδιαιτέρως με αυτή την εξέλιξη, διότι εμείς ήμασταν που στην δεύτερη σχετική μας ανάρτηση καλούσαμε τον σύλλογο ιδιοκτητών ταξί  να  μας αποστείλουν τις απόψεις τους, όπερ και εγένετο. Στο ίδιο πλαίσιο αναμένουμε να τοποθετηθούν δημοσίως Δήμος και Περιφέρεια, έτσι ώστε να γνωρίζουμε αλλά και να καταγράψουμε τις δικές τους απόψεις.

Η επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πρέβεζας, κ.Β.Σιάρκου αναφέρει τα εξής: 

"Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πρέβεζας και με αφορμή ανάρτηση στην ιστοσελίδα PrevezaBest με διαχειριστή τον κ.Ανεμοζάλη Χρήστο, σχετικά με την δικαστική διαμάχη μας με το ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, οφείλω να καταθέσω και τις δικές μας απόψεις για το θέμα. 

Η νομική μας αντιδικία με το ΚΤΕΛ αφορά και μόνο στα υπεραστικά λεωφορεία και στην παράνομη κατά την άποψη μας επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών εντός του αστικού ιστού της πόλης. 

Οι μέχρι σήμερα δικαστικές αποφάσεις μας δικαιώνουν. 

Οι ανώνυμες και αόριστες "καταγγελίες" πολιτών για προβλήματα στην μετακίνησή τους στερούνται βάσης, αφού η αστική συγκοινωνία εξυπηρετεί και θα έπρεπε να εξυπηρετεί όπως προβλέπεται τις ανάγκες του επιβατικού κοινού της πόλης μας. 

Είμαστε πάντως στη διάθεση σας για να συζητήσουμε και να καταθέσουμε απόψεις και προτάσεις σχετικά με την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στις ανάγκες μετακίνησής τους, κάτι που άλλωστε αποτελεί βασικό επαγγελματικό μας έργο". 

Με εκτίμηση
Σιάρκος Βασίλειος. 

1 σχόλιο: