Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάποιοι βιάζονται και μπορεί να εκπλαγούν δυσάρεστα - Παραπολιτικό


Το λιγότερο βιαστικούς θα χαρακτηρίζαμε, όσους με λανθασμένα πολιτικά επιχειρήματα και φημολογίες προσπαθούν να επηρεάσουν ή και προδικάσουν τα τελικά  αποτελέσματα  στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας.

Τα λέμε αυτά γιατί κάποιοι,  κυρίως στην πόλη  τις τελευταίες μέρες, μιλάνε για νίκη με μεγάλη διαφορά γιατί τάχα έχει δοθεί κομματική γραμμη..

Η δικιά μας η άποψη είναι ότι βιάζονται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκπλαγούν δυσάρεστα, γιατί σύμφωνα με τις δικές μας έγκυρες πληροφορίες,  ούτε από κεντρικά, ούτε τοπικά υπάρχει άμεση εμπλοκή των κομματικών οργάνων στη στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου Βουλευτή και ούτε από πουθενά προκύπτει ένα μεγάλο  ρεύμα νίκης υπέρ κάποιου εκ των διεκδικητών της έδρας .

Να προσέχουν λοιπόν όσοι διακινούν τέτοιες φήμες, γιατί ενίοτε τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές, όπως μας διδάσκει το παρελθόν,  γυρίζουν μπούμερανγκ..

Εμείς είμαστε από αυτούς που δεν αποφεύγουμε και ρισκάρουμε πολλές φορές τις προβλέψεις μας, άλλωστε έχουμε πει "ότι οι προβλέψεις είναι για να διαψεύδονται", εν τούτοις αυτή τη φορά ξαναλέμε ότι κάποιοι.. βιάζονται γιατί μπορεί γι' αυτούς "ο νέος να είναι ωραίος", για κάποιους άλλους όμως  "ο ...παλιός είναι αλλιώς" ....

Και όπως έχουμε άλλωστε ξαναγράψει πριν λίγες μόνο μέρες, για μας η μάχη δεν έχει κριθεί και προβλέπεται ότι θα είναι σκληρή, μέχρι την τελευταία μέρα.

Γι' αυτό συνιστούμε ηρεμία, υπομονή και κυρίως αυτοσυγκράτηση και ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα...

Να μη ξεχνάμε ότι: οι ψηφοφόροι κρίνουν και απόψεις, αλλά και συμπεριφορές..

Αυτά ...

Χρήστος Ανεμοζάλης 

1 σχόλιο:

  1. Όπως και στο ΚΙΝΑΛ θα εκπλαγούν ορισμένοι με το αποτέλεσμα ( τα ράσα δεν κάνουν τον παπατζή )

    ΑπάντησηΔιαγραφή