Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2019

Εκδικάσθηκε στο πρωτοδικείο Πρέβεζας η αίτηση του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κατά των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ


Σε θερμό ακροατήριο, όχι μόνο λόγω ζέστης, εκδικάσθηκε σήμερα στο πρωτοδικείο Πρέβεζας η αίτηση του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κατά των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ για να ανακληθεί η απόφαση που απαγορεύει τη στάση των λεωφορείων μέσα στην πόλη.

Από την πλευρά του ΚΤΕΛ ο πληρεξούσιος δικηγόρος Απόστολος Τάσσης ισχυρίσθηκε ότι ο ίδιος τώρα ανέλαβε την υπόθεση και αφού είχε εκδοθεί η προηγούμενη απόφαση και ότι όσο διαρκεί η απαγόρευση των στάσεων εντός της πόλης από τα υπεραστικά λεωφορεία βασανίζεται το επιβατικό κοινό και ιδίως οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες πλέον δεν μπορούν να αποβιβαστούν στη στάση του νοσοκομείο. Έτσι αναγκάζονται ασθενείς, δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι εκτός πόλης να πληρώνουν καθημερινά πολλαπλάσια χρήματα για ΤΑΞΙ από ότι για λεωφορείο για να πάνε στις δουλειές τους. Το ΚΤΕΛ είπε, μεταφέρθηκε εκτός της πόλης για να εξυπηρετεί και όχι για να ταλαιπωρεί τους πολίτες. Πάντα υπήρχαν στάσεις και από σφάλμα των υπηρεσιών χορηγήθηκε στο προηγούμενο δικαστήριο έγγραφο με εσφαλμένο περιεχόμενο. Όταν οι υπηρεσίες αντιλήφθηκαν το σφάλμα διόρθωσαν την παραδρομή και βεβαίωσαν ότι φυσικά και ανέκαθεν υπήρχαν στάσεις. Υπέβαλε μάλιστα συμβιβαστική πρόταση στους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ να συμφωνηθούν λιγότερες στάσεις από ότι προβλέπονται, αρκεί όμως να λήξει εκεί η αντιδικία και οι δίκες και να σταματήσει να ταλαιπωρείται το κοινό. 

Από την πλευρά του συλλόγου των ΤΑΞΙ, ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους Κων/νος Οικονόμου, ισχυρίσθηκε ότι δεν υπάρχει νόμιμη απόφαση για στάσεις εντός πόλης, ότι θα πρέπει να μην επιτραπεί στα υπεραστικά λεωφορεία να κάνουν στάση την πόλη αλλά μόνο στα αστικά και απέρριψε την συμβιβαστική πρόταση διότι δήλωσε δεν είχε απόφαση έγκρισης από το ΔΣ αφενός και αφετέρου διότι το ΚΤΕΛ το είχε παραξηλώσει και σταματούσε όπου ήθελε με αποτέλεσμα να έχουν απώλεια εσόδων από διαφυγόντα κέρδη, επίσης τόνισε την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση. Στο παρελθόν δήλωσε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών κος Σιάρκος είχε συμφωνηθεί να μειωθούν οι στάσεις αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία. 

Αναμένεται η απόφαση εντός των επομένων ημερών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου