Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θύμιος Πάσχος, ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Νικόπολης, βάζει από μόνος του ψηλά τον πήχη


Ο κ. Πάσχος Ευθύμιος, για τους φίλους ο Θύμιος, είναι ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Νικόπολης, που προέκυψε από τις πρόσφατες  εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Θύμιος, για όσους λίγους δεν τον γνωρίζουν,  ένας ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός άνθρωπος, όχι μόνο στην περιοχή του, αλλά σε όλο το δήμο Πρέβεζας.

Χρόνια ασχολείται με τα κοινά, τόσο στη Σμυρτούλα όσο και στο Δήμο, δεν είχε όμως καταφέρει, παρ' ότι το ήθελε και το πάλευε, να εκλεγεί μέχρι τώρα πρόεδρος στο χωριό του και να αφήσει τη σφραγίδα του.

Μάλιστα μάθαμε ότι πριν λίγα χρόνια,ήταν τόσο άτυχος που  είχε χάσει την προεδρία στην κλήρωση , αφού είχε ισοψηφήσει με τον αντίπαλό του.

Τώρα όμως τα κατάφερε και μάλιστα με σχετική άνεση.

Συναντήσαμε τον Θύμιο, αυτές τις μέρες με την ευκαιρία που γιόρταζε η Νικόπολη τον πολιούχο της ,και αυτό που μας οδήγησε να γράψουμε αυτό το κείμενο, είναι γιατί βρήκαμε  έναν "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ" , ο οποίος  παρ' ότι ακόμη δεν ανέλαβε  επίσημα τα καθήκοντά του, μας έλεγε ότι ήδη ξεκίνησε τις επαφές του με την Περιφέρεια και το Δήμο προκειμένου να προετοιμάσει λύσεις , στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια κοινότητα , που όπως όλοι γνωρίζουμε  είναι προικισμένη τόσο από την Ιστορία , αλλά και τη γεωγραφική της θέση.

Όπως ο ίδιος μας έλεγε 4 είναι οι βασικές προτεραιότητες που έχει για την κοινότητα του στο επόμενο διάστημα.
. Η αποχέτευση, η ύδρευση και τα σκουπίδια .
. Το οδικό δίκτυο (κοινοτικό και αγροτικό) .
. Οι βοσκότοποι  (καθορισμός και προσβάσεις)
. και βεβαίως πρώτα και πάνω απ' όλα αυτό που θέλει ο πρόεδρος της Νικόπολης, για το οποίο όπως μας είπε  θα παλέψει με όλους τους κατοίκους του χωριού είναι , να συνεχιστούν τα έργα αποκατάστασης και ανάδειξης των μνημείων του αρχαιολογικού χώρου, ώστε να  δημιουργήσουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στην περιοχή, η οποία και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην Τουριστική Ανάπτυξη της κοινότητας , αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Εμείς απ' την πλευρά μας να ευχηθούμε κάθε επιτυχία και δύναμη  στον Πρόεδρο της κοινότητας Νικόπολης, τον αγαπητό μας Θύμιο και να του υποσχεθούμε ότι θα είμαστε δίπλα στον αγώνα του, σε ότι μας χρειαστεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου