Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία η έναρξη του Summer Camp στο Κανάλι από τον Ευκλέα



Δευτέρα 2/7 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του φετινού Summer Camp το οποίο λαμβάνει χώρα στο Κανάλι Πρέβεζας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του χωριού με μαθητές από πολλούς συλλόγους όπως τον Ευκλέα Πρέβεζας,Καναλιού, Λούρου, Άρτας, Βόνιτσας Διστόμου, Στείρι, Δαύλειας, Αντικειρα, Φαναριου, Σπαρτης. κ.α.


Όλοι οι μαθητές εξασκηθηκαν δυναμικά και με ζήλο σ'αυτό που αγαπούν στην τέχνη του Taekwondo παρόλο τις καιρικές συνθήκες (ήλιο και ζεστη). Μαθητές όλων των ηλικιών και βαθμίδων έκαναν άσκηση σε πολλές πτυχές του Taekwondo όπως βασικές τεχνικές, αυτοάμυνα κλπ κάτω από την καθοδήγηση του Master Σολδατου Αγγέλου και του βοηθού του διεθνή εκπαιδευτή Λωλη Θεόδωρο. 

Η πρώτη μερα περιελάμβανε ένα καλωσόρισμα των μαθητών στο Γήπεδο 5χ5 του Καναλιου που φιλοξενεί την εκδήλωση, η δεύτερη, Τρίτη και Τετάρτη ημέρα στο ξενοδοχείο Kanali Hotel με συνέχεια στο λιμάνι της Πρέβεζας και Αχέροντα ποταμό.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κων/νο Μυριουνη για την καθαριότητα καθώς και για τον φωτισμό του γηπέδου 5χ5, το Ξενοδοχείο Kanali Hotel για την φιλοξενία και τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας κύριο Στέργιο Γιαννάκη για την στήριξη προς τον σύλλογο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου