Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019

Δωρεάν προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων του Ν. Πρέβεζας που διαθέτουν προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) και προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε) στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης



Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, που διαθέτουν προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) και προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε), ότι μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους  Δωρεάν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που διαθέτει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης  Ηπείρου.

Η παρουσίαση των εν λόγω προϊόντων θα γίνει αυθημερόν στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 και θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και από τους  τέσσερις νομούς της  Περιφέρειας Ηπείρου. Πέρα από την προώθηση και προβολή των προϊόντων θα γίνει και  η καταγραφή τους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή .
Για  περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθυνθείτε  στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης  Ηπείρου  τηλ. 6946511761 κ. Γκόλα Δημήτριο, καθώς και στο  Επιμελητήριο Πρέβεζας  τηλ. 2682029414 κ. Θάνου Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου