Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Κόκκαλης "Να γίνουν πλωτές εξέδρες για ακόμα περισσότερα σκάφη"


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε ο Πρόεδρος εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, Σπύρος Κόκκαλης. 

Ο κ.Κόκκαλης ερωτηθείς για την καλοκαιρινή σεζόν, μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Αύγουστος ήταν καλός, η πόλη, γενικά ο Νομός είναι σε τροχιά ανόδου και σε αυτό βοηθά το αεροδρόμιο του Ακτίου, η Μαρίνα, οι ομορφιές της πόλης μας, κτλ. Πιστεύω πολύ στην ανάπτυξη όταν το ξενοδοχείο Preveza Beach δοθεί ή το πάρει κάποιος επιχειρηματίας κάτι που βεβαίως θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή. 

Σχετικά με την νέα δημοτική αρχή και τι έχουμε να αναμένουμε, ο Σπύρος Κόκκαλης δήλωσε πως οι πολίτες έχουν κάποιες απαιτήσεις που δεν αφορά ιδιαίτερα πράγματα, θα πρέπει να παρέμβει σε απλά και ουσιαστικά πράγματα, όπως στην βελτίωση ποιότητας ζωής της καθημερινότητας, πχ στον τομέα της καθαριότητας και οι άνθρωποι της αγοράς έχουν ένα ερωτηματικό γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρξε μια μελέτη για την κατασκευή πλωτών εξεδρών στην παραλία προκειμένου να δένουν ακόμα περισσότερα σκάφη ..ελπίζω ο νέος Δήμαρχος να το συμπεριλάβει στις μελέτες . Ο νέος δήμαρχος προέρχεται από την αγορά που σημαίνει πως  ξέρει πολλά πράγματα, αν δεν κάνει..σημαίνει πως κάποιοι δεν τον αφήνουν...δήλωσε με νόημα ο κ.Κόκκαλης.

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη έως το 10:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου