Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δημ. Καραμανίδης "Σκοπός και στόχος είναι το κοινό όφελος για το καλό του τόπου και για το καλό των δημοτών"


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε νέος ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, Δημήτρης Καραμανίδης.


Ο κ.Καραμανίδης αφού ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων δήλωσε πως η νέα δημοτική αρχή, ο συνδυασμός (Δήμος της Καρδιάς μας), ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλα τα θέματα και έχουμε σφαιρική και εμπεριστατωμένη άποψη για το τι γίνεται στον Δήμο. 

"Ποτέ δεν κοίταξα το όφελος, άλλωστε αυτό το μαρτυρούν οι αγώνες που κάναμε με τους δικούς μου σαν επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, πάντα σκοπός και στόχος είναι το κοινό όφελος για το καλό του τόπου και για το καλό των δημοτών. Στον ίδιο σκοπό προσβλέπει ο Δήμαρχος μας, στον ίδιο σκοπό προσβλέπουν οι αντιδήμαρχοι, γι'αυτό σμίξαμε, γι' αυτό είμαστε μια δυνατή ομάδα".

"Είμαστε ενήμεροι για όλα τα προβλήματα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουμε πάρα πολλές ελλείψεις . Στο δημοτικό στάδιο ήδη έχουμε ξεκινήσει κάποιες εργασίες στα αποδυτήρια και μέχρι τις 20 του μηνός θα έχουν παραδοθεί με ολοκαίνουρια κατασκευή.  Στο γήπεδο του Καναλίου το κτήριο δεν έχει ρεύμα και αυτό διότι δεν υπήρχε νομιμοποίηση του κτηρίου, ήδη με την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών με την κ.Μωραίτη, με τον αντιδήμαρχο Ζαλόγγου και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ακρίβη ξεκινήσαμε τις διαδικασίες και εντός δεκαημέρου θα έχουμε την αδειοδότηση για το ρεύμα" . 

"Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, έχουμε σκύψει το κεφάλι, όλη η ομάδα έχει διάθεση για δουλειά και σκοπός μας είναι να κάνουμε πάρα πολύ καλά πράγματα για τον τόπο μας. Ελπίζω και οι άλλες παρατάξεις να έχουν διάθεση για προσφορά στον τόπο και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, θα πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, στον τόπο μας δεν χωράνε κόμματα, θα είμαι Πρόεδρος για όλους τους συμβούλους του δημοτικού συμβουλίου, για οτιδήποτε χρειαστούν θα είμαι δίπλα σε όλους, υπογράμμισε ο κ.Δημήτρης Καραμανίδης

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη έως το 11:20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου