Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2019

Μετά την αρχιτεκτονική αναβάθμιση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου του Θεσπρωτικού, ήρθε και η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου



Μετά την αρχιτεκτονική αναβάθμιση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου του Θεσπρωτικού, το οποίο στεγάζει πια τις υπηρεσίες του Δ. Δ. Θεσπρωτικού, ήρθε και η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου η οποία θα εξοικονομήσει δαπάνες τόσο από την παραγόμενη ενέργεια από τα φωτοβολταικά πάνελ στέγης, όσο και από την αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων λαμπτήρων από νέους λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης τύπου LED, τόσο στον περιβάλλον χώρο όσο και εσωτερικά του κτιρίου.


Μαζί με τα ανωτέρω αντικαθίσταται η παλαιά στέγη με καινούργια καθώς και το σύνολο των πορτοπαραθύρων του κτιρίου. Μαθαίνουμε ότι και άλλες παρεμβάσεις ήδη προγραμματισμένες έπονται όπως περιβάλλον χώρος, κατασκευή μικρού θεάτρου κλπ που θα καταστήσουν το παλαιό αυτό συγκρότημα ένα στολίδι για το Θεσπρωτικό. 


Δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ.Καλαντζή αλλά και στον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ζήκο Ρεμπή που με δικές τους προσπάθειες υλοποιούνται σήμερα όλα αυτά τα έργα. Ακόμη επιβεβαιώνεται και η βούληση της παράταξης του Δημάρχου να υλοποιήσουν και τα υπόλοιπα έργα που δεσμεύθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο ώστε το Θεσπρωτικό να αναβαθμιστεί και να αποτελέσει τον δεύτερο ουσιαστικά πόλο του Δήμου, αντλώντας με τα έργα αυτά μέρος της μεγάλης δυναμικής και αίγλης του παρελθόντος.

Μια φορά ακόμη συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν σε αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου