Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική οφέλη από την jet2holidays για την ανάπτυξη της περιοχής


Με μια λεπτομερής παρουσίαση του σχεδίου δράσης για την νέα τουριστική σεζόν, επισφραγίστηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Dioni, η συνεργασία του δεύτερου μεγαλύτερου Tour Operator στην Αγγλία "jet2holidays" με τις περιοχές Λευκάδας Πρέβεζας και Πάργας.


Το πρόγραμμα εκ μέρους της εταιρίας ξεκινάει την νέα σεζόν με πέντε (5) πτήσεις τη βδομάδα στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αρχές Μάη έως τέλη Οκτώβρη. Η παρουσία έγινε σε θερμό κλίμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε η προοπτική ανάπτυξης των περιοχών Λευκάδας - Πρέβεζας - Πάργας. 

Άμεσος συνεργάτης της Βρετανικής εταιρίας είναι το γνωστό τουριστικό γραφείο ITS του κ.Αντώνη Ζυγούρη. Μάλιστα η jet2holidays διαθέτει στον στόλο της 104 αεροπλάνα καθιστώντας την 3η δύναμη στην Βρετανία, ενώ, προσφάτως ψηφίστηκε ως η καλύτερη ευρωπαική αεροπορική εταιρία.  




Την σημερινή, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση - παρουσίαση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης και Υπεύθυνος για θέματα τουρισμού της Ηπείρου, κ.Στράτος Ιωάννου, ο Διοικητής του αεροδρομίου του Ακτίου, κ.Νίκου Παύλου, οι Πρόεδροι των Ξενοδοχειακών Ενώσεων Πρέβεζας και Πάργας, ξενοδόχοι κ.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου