Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα από τα καταστήματα Alila, Mango, Lithos και Cuba


Τέσσερα γνωστά καλοκαιρινά και όχι μόνο καταστήματα, Alila, Mango, Lithos και Cuba είναι από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου η διεύθυνση των καταστημάτων αυτών, έχει ως πρωταρχικό στόχο την άμεση επιμήκυνση της τουριστικής - καλοκαιρινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Beach - bar Lithos, όπου ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλη και έκλεισε μόλις πριν λίγες ημέρες. 


Προφανώς και στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου το κατάστημα έκλεισε πριν από λίγο, δεν υπήρχε το κέρδος υπό την έννοια του καθεαυτού κέρδους αλλά της ευχαρίστησης και της ανταποδοτικότητας των πελατών του που το στήριξαν με αγάπη όλο αυτό το διάστημα. 

Στο ίδιος μήκος κύματος το Mango στο Κανάλι, το Cuba στην παραλία της Λούτσας, και βεβαίως το Alila, δείτε (ALILA..και την χειμερινή σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή) όπου στόχος αυτών είναι κυρίως η άμεση και πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών. 

Έτσι, η διεύθυνση των παραπάνω καταστημάτων, ευχαριστεί όλο το κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου και όχι μόνο για την αμέριστη αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και υπόσχεται πως τη νέα σεζόν τα καταστήματα θα επαναλειτουργήσουν ακόμη πιο νωρίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου